Na ka. Pasikeiciau ta tarpine, svilpimas sumazejo, bet nedingo. Reiskia dar kazkas kazkur yra.....
|
Citata:
|
Citata:
Bet, kad ten labai jau viskas lengvai nusieme ir uzsidejo. Nelbai suprantu, ka ten galima suplesyti. Bet faktas tas kad svilpimas nedingo. |
Citata:
|
Keistas variklio svilpimas
Citata:
Jau su situo darbu mano kompetencija baigesi. Nzn kur tas ausintuvas. Atrodo visas skangas apziurejau. Ir atrodo, kad niekur daugiau nepucia. Pradeda mintis kilti, kad gal koks itempejo ar dar kokio nors skyvo guoliukas. Bet kas keisciausia pastebejau dabar, kad tik uzkurus gali gazuoti, svilpimo nera padirba masina kokias 20+ s ir tada jau kai gazuoji yra. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citata:
na jaigu jauciasi supratimo trukumas, tikrai geriau pas koki motorista uzsuk del viso pikto :) |
Citata:
Jauciasi jauciasi. Kas elementaru ta pasaidariau, o visa kota uzleksiu pas meistru. Iki interkulerio viskas ok atrodo, nebent pts kur prakiuro Sent from my iPhone using Tapatalk |
Man tai šis švilpimas, sakyčiau duodu 99,9 procentų, kad turbinos ašies įvorės išsinešiojo. Taip liaudiškai sakant turbinai palengva ateina paskutinioji. Paaiškinimas kodėl ant šalto nešvilpia ar mažiau švilpia toks, kad kol turbina šalta ir metalas susitraukęs - mažesnis tarpas gaunasi ir ji stabiliau stovi, todėl nešvilpia. Pakaitus metalas išsiplečia ir padidėja ašelės laisvumas įvorėje, todėl ir sustiprėja švilpimas. Pas mane lygiai tas pats šiuo metu tik kol kas tyliau. O švilpimas pas mane atsirado kai išsivaliau turbiną nuo suodžių ir joje atsirado daugiau laisvumo ašelei. O pamatęs turbinos sandarą iškart supratau, kad tos įvorės kur laiko ašelę yra sunešiotos jau.
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:21. |