MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Trukcioja (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10281)

Rimvis 2012-07-30 18:04

Man buvo pradeja plaukioti apsukos keiciau pilnai ta alyna sumokejau 500lt ir nieko nepadejo (pinigai i bala) aisku cia mano atveju.. veliau vistiek teko keisti hidro dinamini transformatoriu.

bonitux 2013-02-05 22:25

cia kazkas panasaus i mano galvos skausma, nzn gal tajp turi buti.- masina salta (tarkime ryte) vaziuojant kokius pirmus 5 km masina pradeda pulsuoti - tampytis, nezymiai, taciau jauciasi ir matosi kaip pulsuoja apsukos, + toks jausmas kad galiniai galiniai ratai tai stabdo tai atleidzia, ir garsas girdisi gale kaip ir stabdymo. masina susyla iki minimumo ir viskas ok.
gal cia saltiems dyz visiems tajp buna? 2004 2,7 cdi

Tech-nic 2013-02-05 23:18

Citata:

Pradžioje rašė bonitux (Post 253048)
cia kazkas panasaus i mano galvos skausma, nzn gal tajp turi buti.- masina salta (tarkime ryte) vaziuojant kokius pirmus 5 km masina pradeda pulsuoti - tampytis, nezymiai, taciau jauciasi ir matosi kaip pulsuoja apsukos, + toks jausmas kad galiniai galiniai ratai tai stabdo tai atleidzia, ir garsas girdisi gale kaip ir stabdymo. masina susyla iki minimumo ir viskas ok.
gal cia saltiems dyz visiems tajp buna? 2004 2,7 cdi

nebuna... o, kad neina tepalo viso pakeist tai beda yra, cia kaip pries valgy viena ranka nusiplauti :) aisku geriau nei nieko...

Tech-nic 2013-02-05 23:21

beja kas apsiima pilna keitima padaryt? parekomenduokit jai zinot. Dekui

bonitux 2013-02-06 14:47

Citata:

Pradžioje rašė Tech-nic (Post 253055)
nebuna... o, kad neina tepalo viso pakeist tai beda yra, cia kaip pries valgy viena ranka nusiplauti :) aisku geriau nei nieko...

tai cia pavaru dezes tepalas ar variklio ne visaj pakeistas, nes pries ziema keiciausi pilnaj viska ir filtrus. ir nelabai suprantu kaip jis ne visas pasikejcia? aciu uz ats

Tech-nic 2013-02-06 15:22

Citata:

Pradžioje rašė bonitux (Post 253110)
tai cia pavaru dezes tepalas ar variklio ne visaj pakeistas, nes pries ziema keiciausi pilnaj viska ir filtrus. ir nelabai suprantu kaip jis ne visas pasikejcia? aciu uz ats

dezej, is pusles- hidrotransformatoriaus isleisti neina ten lieka apie puse gal maziau, yra toks aparatas, su juo pakeicia visa http://www.youtube.com/watch?v=1zpRQJtRkxs gal yra kokiu kitu budu neardant nzn, paciam ydomu. kas toky turi irgi nzn.

Tech-nic 2013-02-06 15:25

bet jai tau del pusles trukcioja, tai keitimas nepades, teks restauruot pusle. kaip pastebejau daug kam ta beda buna...

bonitux 2013-02-11 07:04

na del poros minuciu rytajs trukciojimo ir esant tik saltam orui, tai tikrai neapsimoka nieko keisti, nebent tas trukciojimas padaznes, o siaip dar pastebejimas, kad kaip pradeda trukscioti, tos garsas gale sekundes dvieju trukmes , lyg nudylusios kaladeles gale pradeda stabdyti. na toks jausmas kad koki auto dar ant troso bandaj uztempti . idomu cia del tos pacios pusles, ar visgi cia gal koks guolis rato ar dar kazkas nezemisko :)
pasikartoju , kad taip buna tik rytais kol masina salta.

pauliukas 2013-02-11 10:01

Citata:

Pradžioje rašė bonitux (Post 253785)
na del poros minuciu rytajs trukciojimo ir esant tik saltam orui, tai tikrai neapsimoka nieko keisti, nebent tas trukciojimas padaznes, o siaip dar pastebejimas, kad kaip pradeda trukscioti, tos garsas gale sekundes dvieju trukmes , lyg nudylusios kaladeles gale pradeda stabdyti. na toks jausmas kad koki auto dar ant troso bandaj uztempti . idomu cia del tos pacios pusles, ar visgi cia gal koks guolis rato ar dar kazkas nezemisko :)
pasikartoju , kad taip buna tik rytais kol masina salta.

Cia pusle 100%. Pas mane analogiski simptomai buvo. Rytais budavo toks jausmas, kad kazkas is galo su trosu bando mane sustabdyti :D

nutaikas 2013-02-15 14:31

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 253793)
Cia pusle 100%. Pas mane analogiski simptomai buvo. Rytais budavo toks jausmas, kad kazkas is galo su trosu bando mane sustabdyti :D

pas mane ir tas pats darosi, saltas pulsuoja, pasyla issilygina, bet dar nieko nedariau, tik tepalus keiciau, bet niekas nuo to nepasikeite, pavazinesiu dar ant kitos ziemos restauruosiu tikriausiai

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19.