MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   LandRover Freelander (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10355)

Hunter 2012-08-09 21:22

Gerai galva pasukus, tai ir S124 galima pasidaryt su tokiu navarotu :D uz kokius 200lt detalems

Edgis 2012-08-09 21:31

Freelander turi didelių bėdų su reduktoriais, kryžmėmis, kardanais, dėžėmis. Dažnai streikuoja gazo padėties daviklis ties pedalu. Varikliai nėra ilgaamžiai, nors ir gana paprasti. Mėgsta nurudyti galinio traverso tvirtinimai. Žodžiu nėra pati patvariausia mašina. Labiau rekomenduočiau Opel Frontera B 2,2DTI, ten labiau pastreikuoja tik kuro siurblių elektronika, o ji tavrkoma.

simaso 2012-08-09 23:12

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 225010)
Freelander turi didelių bėdų su reduktoriais, kryžmėmis, kardanais, dėžėmis. Dažnai streikuoja gazo padėties daviklis ties pedalu. Varikliai nėra ilgaamžiai, nors ir gana paprasti. Mėgsta nurudyti galinio traverso tvirtinimai. Žodžiu nėra pati patvariausia mašina. Labiau rekomenduočiau Opel Frontera B 2,2DTI, ten labiau pastreikuoja tik kuro siurblių elektronika, o ji tavrkoma.

mano nuomone frontera yra pats prasčiausias variantas iš džipų.

aliz 2012-08-10 09:21

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 225022)
mano nuomone frontera yra pats prasčiausias variantas iš džipų.

Už freelander tikrai daug geresnis :wave: nes fronteros visi mazgai jau kaip pas džipą, o ne kaip pas freelanderį ...:ne:

simaso 2012-08-10 10:20

Citata:

Pradžioje rašė aliz (Post 225043)
Už freelander tikrai daug geresnis :wave: nes fronteros visi mazgai jau kaip pas džipą, o ne kaip pas freelanderį ...:ne:

tikiu, kad mechaniškai frontera geresnė, bet juk ne vien tik dėl to perkama mašina ;]

egise 2012-08-10 10:43

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 225010)

Labai aciu uz atsakyma :)

Frontera gal ir neblogai, bet dizainas nelabai patinka. Man nereikia per pelkes vazinet. Visada mieste maluos, tad tikro visureigio savybes nebutinos. Net nebezinau jau kaip pasielgti. CRV gal visai nieko, bet blemba, honda..

Hunter 2012-08-10 10:50

Tai imk toyota. O jeigu mieste maliesi tai kam "dzipas"? Man cia toks nesusipratimas kai zmones vazinejantys po miesta perka dzipus, gal kas paaiskins kokia cia prasme :D Nes komforto atzvilgiu net universalas juos lenkia, o kur dar explotacines islaidos uz tai kuo nesinaudosi niekada

simaso 2012-08-10 10:53

įvaizdis, saugumas, žiema - pravažumas, nereik bijot jokių bortelių kai parkuojies, praktiškas kaip universalas dėl bagažinės, dažnai būna galingesni nei lengvosios, tad galima tampyt priekabas ir panašiai.

Hunter 2012-08-10 11:12

Kad kazi ar buna galingesni uz lengvasias, o kur dar svoris, aukstis, kuro sanaudos ypac didesniu greiciu, padangu kaina, gabaritai mieste ir cia tik pradzia
Del pravazumo taip, bet kam jis mieste? maximum ko gali reiketi tai 4matic

simaso 2012-08-10 11:17

kiekvienas renkas mašina pagal save. aš pavairavau ml'a ir į lengvasias nebenoriu žiūrėt ;]

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22.