MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Kokios nuomones apie Mercedes Benz ML? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1041)

vaidase 2009-02-21 18:22

niekas ten nesiubuoja, isvaziuokit su tuo ml ant gero neduobetu ir neismalto furu kelio be provezu tai pamirsit ta siubavima. masina gera keliai blogi. kaip jis gali nesiubuot jai ratu plotis bent pas mane 225 (gal ir neplaciausios kaip visureigiui) o provezos 10 cm gylio kaip kur ir panasiai, as ir su lengvaja siubuoju vaziuodamas:)

cabrys 2009-02-21 18:37

Citata:

Pradžioje rašė vaidase (Post 16354)
isvaziuokit su tuo ml ant gero neduobetu ir neismalto furu kelio be provezu

O kur lietuvoj toki kelia rasti? :D

vaidase 2009-02-22 11:40

koky metra kita gero kelio galima rast:), bet esme ta kad ne masina kalta kad siubuoja ar krato, kaip cia visi susidare tokia nuomone apie ml

cabrys 2009-02-22 11:47

Tikrai nepeikiu ML'o, anaiptol jie man labai patinka!
Tiesiog automobilis saligynai aukstas ir minkstas, todel man susidare toks siubavymo jausmas (kai suki posuki ir pan.), taciau greit pripratau...
Tikriausiai todel man taip pasirode, nes pirma karta vairavau visureigi :geda:

Mb 140 2009-02-22 12:57

Citata:

Pradžioje rašė vaidase (Post 16389)
koky metra kita gero kelio galima rast:), bet esme ta kad ne masina kalta kad siubuoja ar krato, kaip cia visi susidare tokia nuomone apie ml

na vis del to jis dzipas :) ir jis siubuos visada ;)

a-1 2009-02-22 19:14

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 16405)
na vis del to jis dzipas :) ir jis siubuos visada ;)

turiu touarega, ne velnio jis nesiubuoja, ir posukiuose labai gerai laikosi, net nustebau...:blush:

Mb 140 2009-02-22 19:39

Citata:

Pradžioje rašė a-1 (Post 16465)
turiu touarega, ne velnio jis nesiubuoja, ir posukiuose labai gerai laikosi, net nustebau...:blush:

ziurint su kuo lygini ;)

Juozas2 2009-02-23 03:30

Sveiki-maloniai nustebau,kad tiek daug sulaukiau pasisakymu!Is karto matyti,kad cia "gyvena" draugiski ir paprasti,neispuike zmones:wave:!Gal as negerai padariau,kad is karto aiskiai nepasakiau,ko man reikia,todel ir sulaukiau pasiulymu imti "tikra"dzipa-mitsubitschi ar TLC...As nesu nei medziotojas,nei gyvenu kazkur uzkampy,purvyne,todel dzipo man nereikia-jeigu reiketu-pirkciau Patrol...Zinoma-turbut neatsiras vyro,kuriam nepatiktu TLC,bet ne kiekvienas gali sau leisti ji tureti-as,deja,tame tarpe:uuu:.As noriu padidinto pravazumo ir aukstesnes masinos-SUVas,manau,butu kaip tik-sedanai jau ikyrejo iki "negaliu":ne:;universalu niekada nemegau is principo-matyt,toks mano skonis...Pagal dydi,kaina,(grozis irgi ne paskutineje vietoje)MLas tinka labiausiai-va,tik dauguma jusu "kreivai"i ji ziurite-pasimeciau,tskant:bebebe:Pasikartosiu-negraziu dalyku girdejau (iki jusu klubo)tik apie pirmosios laidos-1997-1999 metu masinas-nuo 99 iki 01m. jau neblogi,sako,ejo,o atnaujinti,kurie isleisti 01 metu antroje puseje,isvis "isgydyti" nuo pirmtaku ligu-bent as tiek infos turiu...Labiausiai mane domina 270cdi(400cdi jau nebenoriu-nugasdinote:bebebe:)-mano ziniomis jis tik prastos ir nesvarios saliaros labai nemegsta,o siaip neblogas variklis...Beje-270cdi daugelyje modeliu buvo montuojamas,manau,kad ir ne vienas klubietis su tokiu vaziuoja-butu malonu kazka isgirsti is pirmu lupu-kas vaziuojate su tokiu-pasidalinkite dziaugsmais ir vargais:aciu:O apskritai,tai as manau,kad blogu masinu nera-yra tik bukagalviai,kurie pries mus su jomis vazinejo-jei masina buvo mylima ir priziureta- ir mes vaziuojame su sypsena veide,jei ne-viena ranka vaira sukam,kita asara braukiam:uuu:Sekmes visiems ir laimingo kelio!:wave:

a-1 2009-02-23 11:29

sunkiausia siuo atveju bus surasti masina, kuri buvo mylima ir priziureta...bet imanoma, lauksim nuotrauku, skyrelyje "musu mersedesai" :)

vaidase 2009-02-23 16:50

nu 2,7 cdi gal ir geriausias butu variantas bet kad nelabai populiarus, daugiausiai 3,2 ar 4,3 ir is jav privezta, kazin ar rasi gera.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:23.