![]() |
Citata:
kas kur kaip? ir man kaip naujai iskeptam mercedesistui, gal tiksliasne kiausu vieta? m? cia kazkur arciau priekinio stiklo? po plastmasem? |
Citata:
po kazhkiek laiko atejo atsakymas,kad viskas tvarkoj tada grazhino :) |
na tai jei Genadijus tavo draugas, reiskia zinai kas negerai ir t.t.
butu neblogai, kad papasakotum ir palengvintum man tvarkymasi su auto. pradzioj tai del sildymo, antra tai del AC ar ten siurbliui pipec ar ten kas, nes as dar neradau laiko nuvaziuot pabandyt ji uzpildyt. tie kiausai pas mane lygtais veikia ir klaksi, bet nepanasu, kad jie magnetintusi. ir dar vienas dalykas, tai pradejo autopilotas veikia tik iki 80km paskui jis nebesifiksuoja ir pagreitejimo irgi neduoda. idejos? |
del autopiloto ziurek padangu ismieras, jei skirtingi dydziai, tai ir neveiks tau autopilotas prie didesnio greicio. del AC varai uzpildyt, uzvakumuos paziures, kompresorius neveiks jeigu nera freono. o del peciuko, plauk ji
|
Citata:
del piloto ir padangu tu teisus, nes taip pasidare po padangu keitimo. AC bandysim pildyt del peciuko irgi ponel ;) speju sudino hermetiko pripilta? na tikiuosi plovimas pades. filtrai ir tepalai dezej ir t.t. tikrai pakeisti ar geriau pasikeisti? jei nori gali ir i PM parasyti kas kaip, masina jau taip ar taip mano. |
Citata:
del tepalu galiu uzhklaust koki karta jei nepamirshiu |
Citata:
o man realiai vazinet, tai kartais geriau siek tiek investuot, o paskui dziaugtis. |
klausimas: pas mane dabar stopai kur atbulinis eina atskirai po stopais. ar as galeciau isideti tokius? http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10373
|
sildymas sutvarkytas. kiausai reanimuoti ;)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49. |