MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Galaxy tab ar ipad (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11000)

Finalfour 2012-11-11 16:41

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 239018)
yra dar toks rimtas daigtas lenovo think pad tablet 2, kuris ne kaip surface, naudoja pilną windows 8 os http://reviews.cnet.com/tablets/leno...-35411720.html

Irgi gerai. Bet kokiu atveju Win naudojimas jau daro siuos daiktus artimesnius kompui, o ne telefonui. Beja, yra surface ir yra surface pro. Kalbejome apie pastaraji kaip tik, o jis ir naudoja pilna win8, o ne taip kaip surface, kuris naudoja win RT, ar ne? ;)

egise 2012-11-11 16:43

Tai, kad surface pro irgi turi pilna win 8 pro versija. :)

simaso 2012-11-11 16:47

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 239019)
Irgi gerai. Bet kokiu atveju Win naudojimas jau daro siuos daiktus artimesnius kompui, o ne telefonui. Beja, yra surface ir yra surface pro. Kalbejome apie pastaraji kaip tik, o jis ir naudoja pilna win8, o ne taip kaip surface, kuris naudoja win RT, ar ne? ;)

nelabai domėjaus, kuo ten skirias pro nuo paprasto surface ;]

Ozwanted 2012-11-11 18:00

Nu jo... kaip matau čia kia kurie normaliai pasikauste ant šitų technologijų :)) :xx:

eSaS 2012-11-11 18:21

o kokio sistema turi ipad ir kiti tabletai? o kuom geriau jau kai buna win tikri ? :aciu:

Eidis 2012-11-18 21:33

Pabūsiu archeologu, bet man įdomios tokios temos :D Jei kalbant, ką rinktis iŠlamštą ar tabą tai tabą. Bet geriau nei to nei to, nes juos panaudosi nebent jutubuj žiūrėt ar mordaknyšką updeitint. Jie tikrai nepakeis paprasto laptopo ar pc, ir netikėk tais, kas bandys įrodinėt kitaip, pakankamai patirties turiu su šitais reikalais. Geriausias variantas, jei nori kažko su touch screenu, bei neblogų išnaudojimo galimybių tai kaip ir buvo apkalbėta Microsoft Surface Pro. Na aišku, gal jis pasirodys šlamštas kai išeis pardavimui, bet pagal dabartinius duomenis nemanau. Pro nuo paprasto skirias tuo, kad į paprastą eina RT windauzų versija, kuri nepalaiko daugumos desktop programų, o į Pro eis beveik tokia, kaip ir į paprastus PC, ir palaikys dauguma x86 programų. Taip pat Pro turi geresnius skaičiukus specifikacijoje :) Jaučiu Surfacas gali gerai duot į kaulus visiem tiem ultrabookam, apie netbookus net nešneku.

Ozwanted 2012-11-19 00:57

Na nusipirkau taba, tai ka zn, patinka man jis, laptopas dabar namusoe labiau ,,Stacionaro'' funkcija atlieka, o tabas tai kur lekiant lb gerai pasiimt, ypac jai skraidai kur ir pan, geras dalykas ,nei kiek nesigailiu nusipirkes :xx:

Finalfour 2012-11-19 01:38

Citata:

Pradžioje rašė Ozwanted (Post 240545)
Na nusipirkau taba, tai ka zn, patinka man jis, laptopas dabar namusoe labiau ,,Stacionaro'' funkcija atlieka, o tabas tai kur lekiant lb gerai pasiimt, ypac jai skraidai kur ir pan, geras dalykas ,nei kiek nesigailiu nusipirkes :xx:

Nu tai taip, nes jis yra didelis telefonas ir nei milgramo daugiau. Super daiktas paziuret filma kelioneje, paciatint su mergaitem FB, paklausyt muzikeles, panarsyti mb1 foruma ir reikalui esant paskambint ;)
Kazka praleidau? ;) Nu ne lyg ir, viska isvardinau ka su ismaniaisiais telefonais ir tabais daro 90 % tulu pilieciu :)
Visam kitam - tik PC.

lisas 2012-11-19 07:44

pasireiksiu ir as-iskarto pasakysiu kad nelabai suprantu tu kompu gudrybes ir t.t.
tai,va.turiu ipada2 daigciukas kaip ir visai neblogas,bet yra keli BET.sitas daigtas nerodo visu video,nes obuoliukas neturi kazkokio ten plejerio.jai nori kazkokios progranmos ar zaidimo tai butinai turi pirkti.o viskas kita mane tenkina-naudoju pada netui,zaidimams-tai jis kaip ir labai tinkamas man.turejau iphone-pakeiciau ji vien del to kad uz bet koki mazmazi obuoliukas nori pinigu.dabar turiu galaxi note-pokolkas esu patenkintas kaip saukstas siuodalykeliu.
tuom savo pasirodyma ir baigiu

Finalfour 2012-11-19 12:51

Citata:

Pradžioje rašė lisas (Post 240554)
pasireiksiu ir as-iskarto pasakysiu kad nelabai suprantu tu kompu gudrybes ir t.t.
tai,va.turiu ipada2 daigciukas kaip ir visai neblogas,bet yra keli BET.sitas daigtas nerodo visu video,nes obuoliukas neturi kazkokio ten plejerio.jai nori kazkokios progranmos ar zaidimo tai butinai turi pirkti.o viskas kita mane tenkina-naudoju pada netui,zaidimams-tai jis kaip ir labai tinkamas man.turejau iphone-pakeiciau ji vien del to kad uz bet koki mazmazi obuoliukas nori pinigu.dabar turiu galaxi note-pokolkas esu patenkintas kaip saukstas siuodalykeliu.
tuom savo pasirodyma ir baigiu

Teisingai pastebejai obuolio minusus. Net ne pinigai, o tie ju vaikiski nepalaikymai to ar ano, iprastu dalyku kituose irenginiuose pristatymas kaip nerealios naujoves - daugiau nei juokingi obuolio bajeriai.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49.