pauliukas |
2012-11-12 15:19 |
Citata:
Pradžioje rašė Finalfour
(Post 239191)
Tai gerai, as niekad gyvenime nenorejau atrodyti kaip solidus dede :) Man toks dizainas pats tas, man is viso patinka viskas kas futuristiska ;) O cia is viso gerai, prabanga ir klase dera su jaunyste ir technologijomis, kas blogai? Ar tu Appple save jau skaitai solidziu dede? Tau zinok 100x geriau tinka islipti is tokio auto, nei is W211 ;) Kaip ir man :)
|
Nustok tu save teisint :D Nu patinka tau Lexus'ais viskas gerai, bet tu nepeik to savojo w211, nes kai pirkai tai garantuoju myzai i kelnes karstu vandeniu ir tuo metu buvo pati geriausia masina. As su savuoju 5'us metus vazineju ir nesigailiu ir nieko blogo negaliu pasakyti. O tu ziuriu issirinkai nauja favorita ir dabar ieskai savajam minusu tai tau ju per daug, tai dar kas nors. Normalu kuo senesne masina tuo daugiau ju Lietuvoje. Keista butu jei metu senumo w212 butu kaip pri!@#$ta ant kiekvieno kampo.
Apple, paantrinsiu tau. Man senasis GS daug grazesnis nei sitas. Naujojo prieskis agresyvus, o galas toks paprastas. Kazkaip is Lexu'us noretusi daugiau solidumo. Jei jau nori kurt agresyvius tai lai isleidzia kokia Fserija kaip IS-F ar koki F paketa, kaip MB turi amg paketa.
P.S. Dabar i tema. As savo balsa atidaviau uz A klase. Labai dailus auto.
|