Citata:
Pradžioje rašė <MB>
(Post 1851)
Deja deja! Tai tebebus tas pac Banginis..Tik su siauresniu ratu ,zinanciu ko nori, klientu...Esu mates ir sarvuotu, LONG, banginiu su butent veliuro salonu..Manote taupymo sumetimais? Beje, idomu ar odinis salonas W140'tuose nebuvo standartines irangos sarase?
|
hm... idomu kaip ten istikruju.. gal neturetu nes yra ir be odos :nzn: ir ju visa komplektacija kur kas mazesne.
Bet siaip aisku, respect <MB> uz issakyta nuomone, kiekvienam juk savo todel ir gaminami ir tokie ir tokie, man asmeniskai banginis tik su oda, ir tik su ta kur vienos spalvos, nes pasiuvimas grazesnis toks grynai banginiui, tas kitas irgi grazus, kur tipo 6 litriui, bet tu sedyniu pasiuvimas toks siek tiek kudesnis atrodo, o tas senesnis toks platus, kaip tik banginiui :liuks:
su veliuru esu mates bangini, ka zinau nekaip atrode del to kad taip suvarytas buvo :nene:
oda yra oda, is praktines puses. Ar kokius ledus valgytum ar koki sampana islietum ar vaikui pampersa keistum :D no problem, issivalysi, bet vat su medziaga jau susidarytu problemos, o dar yra kiti niuansai, tiems kas ruko, pelenai oi kaip megsta veliura.. Na cia velgi kiekvienam savo..
|