MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Kokia barzdaskute rinktis? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11145)

Finalfour 2012-11-27 21:05

Citata:

Pradžioje rašė munde8 (Post 241915)
geriausia skutimosi peiliukai...is tu barzdaskuciu nieko gero nebent greit reik ir nera salygu skustis su peiliukais...

Cia kaip kam. As kai esu tinginys, negaliu pakesti skutimosi peiliuku ir proceso viso (putos, skutimasis ir t.t.). Masinele pasiimi, ir nieko negalvodamas sau nete narsydamas nusisukuti be parkiu. O kas sako kad kazka palieka, tai matomai nebande :) Technologijos vietoje nestovi, ir nuskuta tikrai gerai. Ar cia kazkas is jusu tobulybes siekia ir kad po skutimosi oda butu kaip kudikio? ;)
Mane tenkina paprasta pigesne philips barzdaskute, isivazduoju kaip skustu sita 3d. Aisku, kaina...

MBLORINSER 2012-11-27 23:02

na mane kai pradejau naudot elektrine kaskur pries 4-5 metus labai berdavo paskui oda priprato. bet man nepatinka elektriniu tai kad po ju palieka barzda tokia kai po peiliuku gero pusdienio ar paros. kaip sakant turi but kaip pas kudiky po pampersu.

Darvienas 2012-11-28 08:16

Citata:

Pradžioje rašė MBLORINSER (Post 241956)
na mane kai pradejau naudot elektrine kaskur pries 4-5 metus labai berdavo paskui oda priprato. bet man nepatinka elektriniu tai kad po ju palieka barzda tokia kai po peiliuku gero pusdienio ar paros. kaip sakant turi but kaip pas kudiky po pampersu.

Tai normalu, oda po peiliukų visada priprast turi prie kitokio skutimo. Aš gal jau virš mėnesio turiu ir naudoju tą kur rašiau, ir pradžiai bėrė rimtai, ypač kaklą, odekolono papylus linksma būdavo :)

O šiaip viskas priklauso nuo plauko, ar storas, ar stiprus, ar daug barzdos ar ne.

Apple 2012-11-28 08:29

Man kaklą pradėjo berti nuo peiliukų :) todėl ir dairausi į elektrinę barzdaskutę. Be to labai tyngiu skustis su peiliukais daznai, todel skutuosi 1-2 kartus per savaite ir tenka buti apsepusiu, o su elektrine viskas paprasciau ir dazniau galima tvarkingai atrodyti :)

Finalfour 2012-11-28 13:18

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 241969)
Man kaklą pradėjo berti nuo peiliukų :) todėl ir dairausi į elektrinę barzdaskutę. Be to labai tyngiu skustis su peiliukais daznai, todel skutuosi 1-2 kartus per savaite ir tenka buti apsepusiu, o su elektrine viskas paprasciau ir dazniau galima tvarkingai atrodyti :)

Tikrai taip, priezastis isvardinai del ko ir as naudoju elektrine barzdaskute taip, tarytum pats jas buciau surases :)

MBLORINSER 2013-01-07 23:05

yra dar viena barzadskute Philips SensoTouch 3D RQ1275 600lt
forumieciam nuolaida garantuota.

apple gal rekomenduos? Jug pats toke pirko ir jau naudoja kelios savaites.

Apple 2013-01-11 20:28

Tikrai rekomenduoju :) esu labai patenkintas visom barzdaskutes funkcijom. Labai patogi, nuo pirkimo pakroviau viena karta o ji dar veikia (jau daugiau kaip menesi), jei skuti slapiai, nuskuta taip pat svariai kaip ir peiliukai, jei sausai tai ne taip svariai, bet rezultatas tikrai tenkina. Gal siek tiek erzina kakla, bet cia jau mano bėda, o ne barzdaskutės.

Jei kas ieskot - imkit net negalvodami :)

eSaS 2013-01-11 21:33

kokia pasiemei ? :)

Tomskis 2013-01-11 21:36

vienu postu auksciau parasyta

Apple 2013-01-11 21:51

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 248711)
kokia pasiemei ? :)

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 248712)
vienu postu auksciau parasyta

Būtent :)

Philips SensoTouch 3D RQ1275

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47.