![]() |
Citata:
Mane tenkina paprasta pigesne philips barzdaskute, isivazduoju kaip skustu sita 3d. Aisku, kaina... |
na mane kai pradejau naudot elektrine kaskur pries 4-5 metus labai berdavo paskui oda priprato. bet man nepatinka elektriniu tai kad po ju palieka barzda tokia kai po peiliuku gero pusdienio ar paros. kaip sakant turi but kaip pas kudiky po pampersu.
|
Citata:
O šiaip viskas priklauso nuo plauko, ar storas, ar stiprus, ar daug barzdos ar ne. |
Man kaklą pradėjo berti nuo peiliukų :) todėl ir dairausi į elektrinę barzdaskutę. Be to labai tyngiu skustis su peiliukais daznai, todel skutuosi 1-2 kartus per savaite ir tenka buti apsepusiu, o su elektrine viskas paprasciau ir dazniau galima tvarkingai atrodyti :)
|
Citata:
|
yra dar viena barzadskute Philips SensoTouch 3D RQ1275 600lt
forumieciam nuolaida garantuota. apple gal rekomenduos? Jug pats toke pirko ir jau naudoja kelios savaites. |
Tikrai rekomenduoju :) esu labai patenkintas visom barzdaskutes funkcijom. Labai patogi, nuo pirkimo pakroviau viena karta o ji dar veikia (jau daugiau kaip menesi), jei skuti slapiai, nuskuta taip pat svariai kaip ir peiliukai, jei sausai tai ne taip svariai, bet rezultatas tikrai tenkina. Gal siek tiek erzina kakla, bet cia jau mano bėda, o ne barzdaskutės.
Jei kas ieskot - imkit net negalvodami :) |
kokia pasiemei ? :)
|
vienu postu auksciau parasyta
|
Citata:
Citata:
Philips SensoTouch 3D RQ1275 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47. |