![]() |
Citata:
Citata:
|
nera jojio kondiso abiejuose mersuose ir pas du pazystamus pucia vasaros metu siltoka ora turi visiskai uzsukti putima kad nepusto jokio oro aisku vidurys pucia salta kaip ir priklauso o o sonai grybauja
|
sakau susitvarkyk kiausus, bent issirink juos, bus purvo papuole i vostuviukus ir viskas. isrinksi surinksi ir bus gerai viskas
|
na jei žmogui buvo pasakyta diagnozė, o jis atsakė kad atsakymas neteisingas, tai aš tada net neisiterpsiu šioje temoje, nors kai kurie forumiečiai mane dėl to vėl išvadins :cenzura:
|
tai as atsiprasau uz nesupratima savo jus jei galit man paaiskinkit kas tie kiausiniai as is pradziu galvoju kad pizdavojiasi kazkas.
|
prie akumo stovi du kiausau, i ji pajungtos antifrizo slangos, prie pat akumo pamatysi, du bumbulai metalo spalvos. ir fiske i juos jungiasi triju kontaktu.
http://mb1.lt/attachment.php?attachm...4&d=1340365253 |
prie visų tų vadinamų "kiaušinių" sandarumo reik žiūrėt ir įtampos atėjimą į juos. kai įtampa paduota pastoviai - jie yra uždaryti ir jei išėjime iš jų šlanga (šlangos) praėjus 10 min visvien lieka šilta, reiškia jie pastrigę dėl šiukšlių ar rudžių.
Įtampos nėra - jie atidaryti pilnai, o kai pastatai šilumą tarkim 22 - įtampa paduodama impulsais ir tų impulsų intervalas yra skirtingas pagal užduotos temperatūros pastatymą. Kuo užduota mažesnė temperatūra, tuo dažnesni impulsai ir atvirkščiai. |
ir kai nustatai karsta ora kad pustu, kiausai pasidaro kaip magnetas, traukia metala, o kai ant salto pastatai, tada netraukia metalo. ir seip fiske kai mauni jie klaksi kiausiniai. turi klakset abudu
|
aciu uz atsakyma issamu zinosma bandysim tikrinti vasara
|
isardziau kiausius 2 kart bet jie svarus yra
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |