MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Techninės apžiūros pakeitimai nuo kovo 1 d. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11552)

ldalius 2013-01-29 12:20

nesuprantu ko dabar pratrydot dėl naujų TA pakeitimų?

ShotGun 2013-01-29 12:43

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 251681)

Nes su sitais pakeitimais, vadze zmones ubagais paleido :D

hardas999 2013-01-29 13:14

Čia tas pats atvejis kaip su privalomuoju draudimu. Prieš tai visi šaukė kam to reikia ir t.t. Bet pavyzdžiui dabar pasakykite ar to nereikėjo? Esame juk Europos sąjungoje, tai ir turime būti europiečiais. Sakome kad gyvename bananu respublikoje, bet su tokiu požiūriu ir toliau siekiam taip gyvent . Tokie įstatymai mums tik į naudą. :good:

Arturas 2013-01-29 13:17

Citata:

Todėl, kad ne mes kalti, jog perekupai net iš gerų mašinų išlupo katalizatorius.

ldalius 2013-01-29 13:24

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 251698)
Todėl, kad ne mes kalti, jog perekupai net iš gerų mašinų išlupo katalizatorius.

Na tai jei negaila 1000 ratlankiams., negaila 1000 ar daugiau aparatūrai, negaila 1000 ir daugiau mokėt už didesnį kiekį mygtukų salone bei kokį odinį saloną, tai dadėsime 1000 ir katalizatorių isidėsim.

O dėl visų ABS ir SRS seniai reikėjo taip pradėt tikrint

Arturas 2013-01-29 13:28

Tai gal tuomet ir tu norėtum savuose mašinose jį pasikeisti, jeigu jis ten yra, jau seniai išdegęs ir neefektyvus.

Finalfour 2013-01-29 13:35

Citata:

As asmeniskai taip pat tik teigiamai vertinu naujus pakeitimus. Busiu nepopuliarus, bet cia mano nuomone.

ldalius 2013-01-29 13:55

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 251704)
Tai gal tuomet ir tu norėtum savuose mašinose jį pasikeisti, jeigu jis ten yra, jau seniai išdegęs ir neefektyvus.

nematau problemų, nes turiu ne vieną gerą katalizatorių pasidėjęs lentynoje, nes aš juos pjaustau klijentams kai prašo ir neskubu pridavinėt, jei matau kad jo būklė gera kai išpūti visus suodžius

ldalius 2013-01-29 13:56

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 251706)
As asmeniskai taip pat tik teigiamai vertinu naujus pakeitimus. Busiu nepopuliarus, bet cia mano nuomone.

aš seniai čia jau esu nepopuliarus tokiais dalykais kas tik gerina eismo saugumą ar normatyvus bei reikalavimus ir nebeimu į galvą kai mane pasiunčia

lisas 2013-01-29 19:13

As uz technikines grieztinima ir t.t. Bet yra didelis BET valdzia kaip ir visados yra paskutine asilu banda-viska reikia daryti laiku ir vietoj.kodel tureciau moketi daugiau uz technine apziura daugiau,jai kazkoks Vasia susigalvojo,kad jam reikia nauju skaneriu ir kitos aparaturos-ogi tam,kad papildyti biudzeta ar ka jie ten pildo ir didziausias minusas-kai sali pilna ekonomine (pasakykime lietuviskai UZPAKALIS) krize,kam kelti kazkokius reikalavimus,bereikalingus,kad nustekenti galutinai zmiausia ir vidutine zmoniu klase.kelk tuos reikalavimus,kai kvepuoti taps lengviau.jai jau valstybe nori taip techniskai tvarkingu auto-tai imk parduodamus auto ekspertizei ir tikrink ar rida neatsukta ar nesuvirinta is 10 masinu viena ar katalizai neispjauta ir tada bausk pardavejus piniginem bausmem,kalejimu ar ko tik nori-tada sustabdysi importa tu lupenu.musu asilu banda-valdzia nesalina priezasties,o salina pasekmes ir tuo paciu uzsidirbineja ir vargsu,nes jai sustabdys importa lupenu,tai per kelis metus niekas nebepirks tiek daliu ir i biudzeta neplauks pinigai.tikri Alioshos tie politikai.susinervinau

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:13.