MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 Reikia spalvos kodo (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11606)

Apple 2013-02-15 18:09

Citata:

Pradžioje rašė ganz (Post 254546)
Nu va, nudaze sian mano bamperi su sparnais ir spalva skiriasi:confused:
Taj db ne tik bamperis skiriasi bet ir sparnai blemba...dazys is naujo:bounce:

Kur dazei? :D tikrai ne ten, kur as rekomendavau

ganz 2013-02-15 18:12

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 254550)
Kur dazei? :D tikrai ne ten, kur as rekomendavau

Daziau ten kur ne vienas pazystamas daze. O kad nepataike is pirmo karto, taj nesistebiu juk silber spalva.
Apple negerk kraujo, nes ir taip sergu:xx:

Su ta spalva beda ta, kad ja parenka ir nudazo ir vskas ok kai daugiau sviesos, bet tik prieblanda ar tamsu, taj atspalvis savo duoda. Taj, kad spalva parinko, bet atspalvio nepataike :)

marius9091 2013-04-02 18:07

Sveiki,ryt vaziuosiu savo masinai pirkt dazus,turiu klausima,ar yra pas w203 kurnors lentele su spalvos kodu ?nes kitu atvaju bandysiu daryt pagal dangteli bako

Tomskis 2013-04-02 18:08

pagal VIN gali pasiziureti neoriginal.ru puslapi savo koda. pasiemi koda, dangteli, ir varai darytis.

ganz 2013-04-02 22:41

Spalvos kodas dar nieko neduoda. Prie jo bus dar keleta atspalviu ir teks is akies parinkineti...Man tik is 3 kart pataike ir taj teks dazyti is naujo nes pries taj savininkas daze ant balto grunto ir sidabras vakare zymiai sviesensis :verkia2:
Susirask gera vieta kur dazus parinkineja...

Apple 2013-04-03 07:02

Citata:

Pradžioje rašė ganz (Post 264045)
Spalvos kodas dar nieko neduoda. Prie jo bus dar keleta atspalviu ir teks is akies parinkineti...Man tik is 3 kart pataike ir taj teks dazyti is naujo nes pries taj savininkas daze ant balto grunto ir sidabras vakare zymiai sviesensis :verkia2:
Susirask gera vieta kur dazus parinkineja...

Skupas moka 3 kartus :D ar nebūtų pigiau iškarto pas normalius dažytojus iš pirmo karto nusidažyti? Ar čia tau nemokamai dažo?

ganz 2013-04-03 11:37

Esma ta, kad spalva, kai daug sviesos visiskai atitinka, bet tarkim vakarop tos dazytos detales tamsesnes, nes dazytos ne ant balto grunto...:) O del to skupumo, taj tu teisus. Senei zinau ta dalyka, bet vistiek.

Tech-nic 2013-04-03 11:55

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 264051)
Skupas moka 3 kartus :D ar nebūtų pigiau iškarto pas normalius dažytojus iš pirmo karto nusidažyti? Ar čia tau nemokamai dažo?

prie ko cia dazytojas??? ziuret kad dazus padarytu gerai reikia, beto jai jau dazyta buvo tai gali ir nepadaryt tos spalvos, baigsis taip, kad perejimus darysi ir ant sparnu... tokie tie sviesus metalikai jau yra....

Hunter 2013-04-03 12:16

Perdazyk visa masina ir bus ramu

Apple 2013-04-03 12:46

Citata:

Pradžioje rašė Tech-nic (Post 264073)
prie ko cia dazytojas??? ziuret kad dazus padarytu gerai reikia, beto jai jau dazyta buvo tai gali ir nepadaryt tos spalvos, baigsis taip, kad perejimus darysi ir ant sparnu... tokie tie sviesus metalikai jau yra....

Aš Ganz'ui rekomendavai viena servisa, kur man atitaike spalva iš pirmo karto idealiai, nudažė be priekaištų :) toj pačioj vietoj dažė ir pažįstami ir situacija ta pati. Su sidabrine spalva reikia mokėti elgtis.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:02.