![]() |
Citata:
|
Citata:
buvau uab skironas. Padarė diagnostiką ir nustatė, kad purkštukai idialūs. Paklausiau tai kodėl iš variklio tas kalimas girdisi, sako, kad gal variklis čipuotas. Kaip manot ar dėl to, kad variklis čipuotas gali būt toks garsas? |
Citata:
|
Citata:
vėl buvau nuvaręs savo mb į skironą. Sakė viską peržiūrėjo ir nieko nerado dėl variklio garso. Padarė diagnostiką ir sako kad purkštukai kaip naujos mašinos. Klausiau ar purkštukus ant stendo tikrino, tai sakė, kad netikrino nes diagnostika rodo kad jie labai gerai dyrba. Kaip manot ar darant diagnostiką su kompu gali nematyt, kad purkštukai pavargę ar tik ant stendo tikrinant viskas matosi. |
Citata:
|
Citata:
Ar buvot kas nors turėję problemų su tais švaistiklių indėklais, ar kai jie pareina toks būna garsas kokio linką įmečiau |
jeigu indeklas prasuktas tai vien indekla pakeist neuzteks, reikes velena slifuot ir poliruot, bet po tokio reikalo ilgai nevaziuos, kokius 200k km
|
Citata:
|
Pas mane taip dirba kol saltas,o kai pakyla iki 90 laipsniu garsas dingsta,ir duodant gazo panasiai nuo 1700rpm iki 4000rpm buna toks kalimo garsas,nuo ko tai galetu buti? ir gal zinot kiek tepalo ant salto tik uzkurto variklio turetu but? e220cdi 2003m.
|
pagaliau susitvarkiau tą kalimą. Pasirodo kažkoks varžtas variklyje buvo atsisukęs
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19. |