![]() |
ikisai viela ir pamatavai ant karsto kad butu nedaugiau 7cm nuo dugno
|
Citata:
|
Dabar nepamenu, paziurek googlej "722.6 dipstick" ir pan bus brezinukas tepalo lygio priklausomybe nuo temperaturos
|
Pasinaudok paieska-tikrai rasi ta matuokle-as pats buvau ja ikeles cia ir dar kazkas buvo.tepala pasikeisti nesunku paciam.dar pasiziurek ar yra puslej nuleidimo varztas.
|
kas galetu paaiskint kodel w124 nesamones matuokle rodo, ir ne man vienam. ar ant salto, ar ant karsto, ar jungineji begius ar ne, istrauki sciupa - jis iki puses tepaluotas, tepalas grazus raudonas, pakeitus tepala ta pati rodo. Supylis 4 litrus ta pati, supylus 7 irgi ta pati. Nuleista buvo pilnai ir is pusles apie 7litrus. Ir netgi ant matuokles kazkaip is vienos puses didesni lygi rodo is kitos mazesni. virs maximumo pora cm gal.
|
bandysiu pats keist, pas save servize :) ziuresiu kiek tepalu isbegs tai ta pati ir supilsiu :) poto gal varysiu pas elektriku kad pc pajunktu:) siaip nekeisciau bet va pasikeliau mersiuka ir pamaciau apsitepalavuse dugnine dezes.. ir ziuriu leisti pradejo pro tarpine ... maciau kazkas turi klp matuokle butu idomu pamatyti ja
|
Kad matuoti reikia ant uzvesto motoro ant N arba P ir pries tai sujunginejus visus begius turbut zinai. tik pasitikslinau
|
Citata:
|
ir kas per varstas puslei maciau ji pas mane zalios samanu spalvos keista nebuvau dar tokios mates ar pas tave ir ji tokia ?
|
kad tavo dezej man rodos nera varzto puslej? Jeigu yra tai isleisk ir is pusles tepala.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:29. |