![]() |
Citata:
|
priekines dureles neblogai atrodo. reikejo ir gale tik ta apmusima pervilkti butu gavesis sioks toks spalvu zaismas. o dabar kaip viskas vienodai tai labai susilieja ir atrodo tarsi viena didele detale:)
bet zmogus rankas turi ant apsivkiu pervilkimo:) nematau nei vienos rauksles:) maladec:bounce: |
Tikrai gerai atrodo! Na tik jei pataisytum tas rauksles ant sedyniu ir gale apsivkes kaip ir priekyje kad palei langa originala palikti tikrai labai geras salonas :lithuania: P.S. cia tik mano nuomone , bet gal bamperius ir "listva" nudazyti reiketu kada ateityje jei netingesi. :zenklas:
|
Citata:
svarbu yra suvokimas ir mintalitetas, uz paskutinius pinigus perkami Audi ir Bmw..:) |
grazus salonas tik vairas va tai netoks :confused:
|
Uz pastangas - pagarba, o ar kas tame salone nepatinka kam tai ya kiekvieno asmenine nuomone. Del skonio gincytis - kvaila!!! Pries keturis metus turejau mersiuka su persiuta ekooda - melyna su juoda. Tada jauciausi kietai. Nors draugai sakydavo, kad nera grazu - manes niekas itikint negalejo. Dabar as jau kitaip galvoju. Reziume - nereikia gadinti zmogui nuotaikos. Svarbu, kad jam patinka ir jis automobilyje gerai jauciasi.
Ps.:versta oda yra visada gerai. Tik gal reikejo spalvas paderinti. O siaip mintis superine. |
Citata:
|
sveiki.
pirma man reikejo turbut masina nuplauti nes dar nesikio neplauta pries menesi nusipirkau 2 nuotrauku kokibe lygi nuliui viskas atrodo kitaip 3 vaira butinai pakeisiu cia laiko klausimas 4 kilimine danga bus juoda- pasikeis vaizdas 5 sedines parauktos nes taip norejau detaliu nemazinau nei 1 cm 6 bus naujos groteles ratai-tik nesugalvojau chromas ar juodi galetumet patarti 7 siaip masina neturi rudeliu man pasiseke pavasari draugas nupoliruos bus kitas reikalas dar noreciau naujos medines detales isigiti kuo tamsesnes:wavecry: |
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22. |