![]() |
|
ko tais galinis ratas sulindes i arka ?
arba man vaidenas ? :) |
nu nzn nesulindes :D Snd prisiziurejau visokiu pribumbasu ant to merso :) tai reikes pasidaryt ledini manau:)
|
kas tie pribumbasai? Man ratas atrodo normaliai. Nusedima pamatysi nebent po nakties jeigu labai kiaura sistema arba po savaites jeigu vos vos kazkur leidzia. Ziema viskas aisku vyksta kokius 3-5 kartus greiciau
|
Citata:
butu 2003m +++ tada gal but... ir tai turi nupirkt labai geros bukles kad ledini padaryt.... |
Nu, kad jis labai tvarkingas :) hidraulika kelnojasi puikiai. Ai galvoju uzmesti ratus 20 coliu chromuotus Ebay susiradau neblogus uz 460eur. dar galvoju veidrodeliu danktelius i cromuotus pakeist, Mini spoileriuka, juostele ant bagazines. Dar ant galinio stiklo maciau yra neblogai ziurisi :) Va dar ziurejau TV/Navi kur yra, tai kazkoks mazas man jis, tai Ebay maciau parsiduoda dideli tokie 450-600eur kainos svyruoja, tik reikia pasitart su kuom, ar eitu pajungti. Faras visas taipat keisciau.. Paskaiciavau taip grubiai reiketu 3.5k eur dar kazkur, kad davesti iki galo.
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai as apie pribumbasus kalbu.. pasiskaityk ko klausia. Cia savaime aisku, kad servise bus patikrinta...
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:10. |