![]() |
Citata:
|
nu va buvau pas meistrus savo MB nuvares. Reikejo keist sankabos guoli, nes ismynus sankaba ir pradedant vaziuot buvo slysktus garsai atsirade... tuo paciu pakeite ir sankabos diska, diskatoriu, nes buvo jau sudile...patikrino ir pavaru dezes pagalve, tai viskas ten pas mane sveika, tiek motoro pagalves, tiek pavaru dezes pagalves..reiskia vibracijos priezastis motoras, kazkas kazkur su juom negerai. kokiu dar patarimu gal turit, koki meistra gera gal pazystat?
|
tai chebryte niekas negalit patarti ka dar galeciau padaryt, kur nuvaryt kad normalus meistraspaziuretu mano masina, kad ta motoro virbacija sutvarkytu?
dabar dar toks dalykas pasidare, kad kai kuri salta motora - uzsiveda is kart is puses abaroto kaip sakoma. o pvz kai variklis siltas tada kuriant starteris suka ilgokai ir tuo momentu kai jau uzsikuria variklis stipriai kratosi...kol saltas sakau is puses pasukimo brrr ir dirba...pagalves sveikos kaip sakiau, tiek motoro tiek pavaru dezes... |
Citata:
|
Citata:
|
paskambinau vienam meistrui, sako tipo pas tave gali buti oro sklende kalta del vibracijos. sako pabandyk ja nusiimt, svariai isvalyt ir tipo uzdarius turi nesimatyt jokiu tarpu ziurint pries sviesa - jei matosi tada reikia ja keisti sake..cia gali taip but? ar sunkiai ji nusiima gal kas zinot? tas meistras pats nenori neuzsiimt tokiu darbu, tipo jam per sena masina remontuot...
|
Na del sklendes nemanau kad jis taip vibruotu. o del vibracijos greiciausiai bus pagalve dezes ir viskas nes nera daugiau kam.
|
Citata:
|
dezes pagalves nepatikrinsi nes jos susedimas buna ir nezinau ar nustatysi jos minkstuma. Jai ji bent kiek paketejus tai ir vibruoja. o daugiau ten nera kam seip.
|
nenoriu kurti naujos temos tai paklausiu cia. kiek mazdaug kainuotu variklio pagalviu pakeitimas 124 kebulo mersui?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |