MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 230ce variklio vibracija (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1321)

Mukshas 2009-03-18 17:42

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 19865)
s124 amortiku nepasikeisi? lengviau nebuna:)

pasikeisti as galiu, bet reikia juos nusipirkti, o nusipirkti nenoriu bet kokiu, noriu dujiniu ir reikia strumpu stoku, tai manau 1vnt kokie 2n0 Lt kainuos, o gala noreciau biski nuleisti, koki pora cm, tai nezinau ka daryti ar papjaustyti spyruokles, ar ieskotis zemesniu, ar uztektu hidraulikos davikli pareguliuoti ir pats susileistu dar kazkiek, trecias variantas man labiausiai patiktu

gintarinis 2009-04-04 14:36

nu va buvau pas meistrus savo MB nuvares. Reikejo keist sankabos guoli, nes ismynus sankaba ir pradedant vaziuot buvo slysktus garsai atsirade... tuo paciu pakeite ir sankabos diska, diskatoriu, nes buvo jau sudile...patikrino ir pavaru dezes pagalve, tai viskas ten pas mane sveika, tiek motoro pagalves, tiek pavaru dezes pagalves..reiskia vibracijos priezastis motoras, kazkas kazkur su juom negerai. kokiu dar patarimu gal turit, koki meistra gera gal pazystat?

gintarinis 2009-04-10 21:10

tai chebryte niekas negalit patarti ka dar galeciau padaryt, kur nuvaryt kad normalus meistraspaziuretu mano masina, kad ta motoro virbacija sutvarkytu?
dabar dar toks dalykas pasidare, kad kai kuri salta motora - uzsiveda is kart is puses abaroto kaip sakoma. o pvz kai variklis siltas tada kuriant starteris suka ilgokai ir tuo momentu kai jau uzsikuria variklis stipriai kratosi...kol saltas sakau is puses pasukimo brrr ir dirba...pagalves sveikos kaip sakiau, tiek motoro tiek pavaru dezes...

gintarinis 2009-04-10 21:32

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 22621)
pasitikrinciau turbinos vakumine pusle :confused:

o ji kur randasi? pas mane 230 ce, pas ji turbina dar yra?

driuliauskas 2009-04-10 21:35

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 22627)
o ji kur randasi? pas mane 230 ce, pas ji turbina dar yra?

ne nera

gintarinis 2009-04-11 09:16

paskambinau vienam meistrui, sako tipo pas tave gali buti oro sklende kalta del vibracijos. sako pabandyk ja nusiimt, svariai isvalyt ir tipo uzdarius turi nesimatyt jokiu tarpu ziurint pries sviesa - jei matosi tada reikia ja keisti sake..cia gali taip but? ar sunkiai ji nusiima gal kas zinot? tas meistras pats nenori neuzsiimt tokiu darbu, tipo jam per sena masina remontuot...

Mauqlis 2009-04-14 19:02

Na del sklendes nemanau kad jis taip vibruotu. o del vibracijos greiciausiai bus pagalve dezes ir viskas nes nera daugiau kam.

gintarinis 2009-04-14 22:22

Citata:

Pradžioje rašė Mauqlis (Post 23053)
Na del sklendes nemanau kad jis taip vibruotu. o del vibracijos greiciausiai bus pagalve dezes ir viskas nes nera daugiau kam.

ir motoro ir dezes pagalve sveika

Mauqlis 2009-04-15 08:58

dezes pagalves nepatikrinsi nes jos susedimas buna ir nezinau ar nustatysi jos minkstuma. Jai ji bent kiek paketejus tai ir vibruoja. o daugiau ten nera kam seip.

hardas999 2009-04-15 09:16

nenoriu kurti naujos temos tai paklausiu cia. kiek mazdaug kainuotu variklio pagalviu pakeitimas 124 kebulo mersui?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52.