![]() |
reiktu vaziuot paziuret gyvai (abu),nes pvz kur jis idejo nuoroda, foto yra kokybiskesnes ir atrodo graziau, nors jie isisores identiski apart panoramos
|
Citata:
http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-B...ht_2139wt_1399 O tarkime, kazkaip paprastai, is paneles foto, galima pasakyti jog yra 4 zonu klima? Ar jau cia detalesne apziura ar vin dekoderis tiktaip pasakys jeigu nera pamineta aprasyme? |
sitam klimos isvis nera, tik kondiske. Galine klima realiai nelabai reikalingas dalykas, be to matosi is galo tarp priekiniu sedyniu, porankio gale imontuota
|
Citata:
Na mano prioritetai ieskant auto bus sie: Metai: 2004+ Sedanas Spalva: Juodas/sidabrinis/baltas Rida: iki 120k myliu Vaziuokle: paprasta Pilna serviso istorija AMG apdaila AMG ratai GPS Audio: harman kordon arba bang olufsen Priekines sedynes pilna elektra, pilna oda Neapsisprendziu del parktroniku, nezinau lupa cia juos uk ar ne.. Pradziai tiek. |
Ne tokie ir maži tie reikalavimai, AMG apdaila iš karto stipriai sumažina paieškos ratą :)
|
Citata:
Audio rasi geriausiu atveju su harman Ratus atskirai neproblema rast Be parktronic turbut nerasi su AMG apdaila Dar pagalvok apie keyless go, man tai vienas didziausiu privalumu masinoje. O gal visgi ne 3,2cdi? |
Citata:
Kazkuris laikas stebiu rinka, karts nuo karto yra ka nuvaziuoti paziureti..Bet as manau, didziausia klaida perkant auto, kada perki nevisiskai patinkanti, nereikalingi man tokie krastutinumai, esu gana smulkmeniskas zmogus, tad turi buti taip kaip turi buti :) |
Citata:
apie 2.2cdi net nesvarsciau.. apie 2.7 galvojau bet kiek ten turi, berods 190 arkliuku, kuriu nei tiek nebus like jau per tai laika nuo gamyklos, siek tiek mazoka.. O ir ne tokie pilni 2.7 modeliai buna, nezinau ar su org AMG apdaila isvis skelbimuose teko matyti 2.7.. |
Kodel isvis dyzelis tada. Benza su AMG apdaila ir geresne komplektacija lengviau rast, be to maziau hemarojaus aptarnavime. Viskas atsiremia aisku i kilometrus kuriuos nuvaziuoji
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:48. |