vampyras |
2014-03-05 19:03 |
Citata:
Pradžioje rašė purtalas
(Post 318169)
Zodziu man buvo galinis keleivio puses ABS daviklis... nupirkau uz 170lt.. Buvo ir pigesniu, bet pigiausia varianta nelabai norejosi pirkti..
Gal kas esat is Klaipedos ir patartumet kur koki nebloga servisiuka kur galeciau pasikeisti ? Nuvaziavus i Kemi jie man pradejo sakyt kaina nuo 60 iki 200lt nes ten labai sunku prieiti, reiks pakalti ir pns.. tai graziai leidau suprasti kad ne aciu :D
|
kolega nesakyciau taip drasiai pokol nepasikeitet.
daviklis prisisuka vienu T8 varzteliu,kuris daznai nuluzta-poto tenka grezti ir nauja sriegi ispjauti.
daviklis tiesiog issitraukia-pokol naujas, pasenus dazniausiai nuluzta ir tenka ji is ten kaip nors medzioti.
per giliai ikalti ar igrezti negalima nes po jo uz 2-3mm randasi magnetinis ziedas, kuris dazniausi irgi nupuna, arba buna pazeidziamas zvejojant abs davikli.
kas visu blogiausiai gali nutikti, ir nutiko man jau pora kartu, tai neimanoma ispresuoti asies nuo skriemulio, tada reikia naujo guolio ir naujo rato skriemolio bei 90T presso, daug ugnies, ir 12kg plaktuko, gero pusdieni darbo.
p.s. davikli keiciau vos pora kartu ir priekije, nuluzineja laidai. as buriu tau blogiausia atveji magnetini ziedeli,nenusimink jis vos 8€ tekainuoja, va pakeitimas jo virsuje aprasytas.
sekmes. :)
|