MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   w211 E220 ABS defective/ESP defective visit workshop (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=14040)

vampyras 2014-02-27 18:29

seip eina kartu su velenu "Antriebswelle" bet parsidavineja atskirai tie ziedeliai keli eurai tekainuoja 8-12€ jaigu nemeluoju.
matosi ir per stara, atsargumo delei galima issimti davikli, (jeigu jis issiims) :)

purtalas 2014-03-05 13:50

Zodziu man buvo galinis keleivio puses ABS daviklis... nupirkau uz 170lt.. Buvo ir pigesniu, bet pigiausia varianta nelabai norejosi pirkti..

Gal kas esat is Klaipedos ir patartumet kur koki nebloga servisiuka kur galeciau pasikeisti ? Nuvaziavus i Kemi jie man pradejo sakyt kaina nuo 60 iki 200lt nes ten labai sunku prieiti, reiks pakalti ir pns.. tai graziai leidau suprasti kad ne aciu :D

vampyras 2014-03-05 19:03

Citata:

Pradžioje rašė purtalas (Post 318169)
Zodziu man buvo galinis keleivio puses ABS daviklis... nupirkau uz 170lt.. Buvo ir pigesniu, bet pigiausia varianta nelabai norejosi pirkti..

Gal kas esat is Klaipedos ir patartumet kur koki nebloga servisiuka kur galeciau pasikeisti ? Nuvaziavus i Kemi jie man pradejo sakyt kaina nuo 60 iki 200lt nes ten labai sunku prieiti, reiks pakalti ir pns.. tai graziai leidau suprasti kad ne aciu :D

kolega nesakyciau taip drasiai pokol nepasikeitet.
daviklis prisisuka vienu T8 varzteliu,kuris daznai nuluzta-poto tenka grezti ir nauja sriegi ispjauti.
daviklis tiesiog issitraukia-pokol naujas, pasenus dazniausiai nuluzta ir tenka ji is ten kaip nors medzioti.
per giliai ikalti ar igrezti negalima nes po jo uz 2-3mm randasi magnetinis ziedas, kuris dazniausi irgi nupuna, arba buna pazeidziamas zvejojant abs davikli.
kas visu blogiausiai gali nutikti, ir nutiko man jau pora kartu, tai neimanoma ispresuoti asies nuo skriemulio, tada reikia naujo guolio ir naujo rato skriemolio bei 90T presso, daug ugnies, ir 12kg plaktuko, gero pusdieni darbo.
p.s. davikli keiciau vos pora kartu ir priekije, nuluzineja laidai. as buriu tau blogiausia atveji magnetini ziedeli,nenusimink jis vos 8€ tekainuoja, va pakeitimas jo virsuje aprasytas.
sekmes. :)

Hunter 2014-03-05 19:16

su 90T presu tai speju kazka supainiojai :D

vampyras 2014-03-05 19:24

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 318238)

labai atsirasau :D
19Tonu :)

Gintaras 2014-03-05 20:57

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 318238)

jei kas turi 90T ,tai tinka ir toks :D

vampyras 2014-03-05 21:23

Citata:

Pradžioje rašė MATRIX (Post 318269)
jei kas turi 90T ,tai tinka ir toks :D

labai atsiprasau ir jusu, suklydau,nepataikiau sumaisiau. :)
kaltas klatas ir dar karta kaltas. :)

Giesha 2014-03-11 12:47

man išmetė tas pačias klaidas (ESP/ABS defective) tik priedo dar vairas toks sunkus pasidarė lėtai važiuojant ir parkuojantis. Prieš išmetant klaidas legvai paspaudus stabdi užsidegdavo tas geltonas trikampis, kaip kad slystu auto. Čia jau kažkas su ESP valdymu kokiu?

Krabass 2014-03-15 08:54

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 318221)
kolega nesakyciau taip drasiai pokol nepasikeitet.
daviklis prisisuka vienu T8 varzteliu,kuris daznai nuluzta-poto tenka grezti ir nauja sriegi ispjauti.
daviklis tiesiog issitraukia-pokol naujas, pasenus dazniausiai nuluzta ir tenka ji is ten kaip nors medzioti.
per giliai ikalti ar igrezti negalima nes po jo uz 2-3mm randasi magnetinis ziedas, kuris dazniausi irgi nupuna, arba buna pazeidziamas zvejojant abs davikli.
kas visu blogiausiai gali nutikti, ir nutiko man jau pora kartu, tai neimanoma ispresuoti asies nuo skriemulio, tada reikia naujo guolio ir naujo rato skriemolio bei 90T presso, daug ugnies, ir 12kg plaktuko, gero pusdieni darbo.
p.s. davikli keiciau vos pora kartu ir priekije, nuluzineja laidai. as buriu tau blogiausia atveji magnetini ziedeli,nenusimink jis vos 8€ tekainuoja, va pakeitimas jo virsuje aprasytas.
sekmes. :)

Zinoma buna visokiu variantu, taciau nereikia sitaip iskarto gasdinti zmoniu, nera taip kad garantuotai bus problemiska pakeisti ta davikli.
Keiciau ji sau pats,namo kieme, be duobes. uztrukau 20 minuciu. Svarbu neskubeti.
Varztas atsisuko lengvai, truputi papurskiau wd ir neskubant, besukiojant lengvai islindo ir pats daviklis.
Pirkau per ebay is vokieciu, originalus Boschas kainavo 120 lt su atsiuntimu.
Magnetini zieda irgi keiciausi, tik jau ne pats. Uz darba mokejau 150 lt.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:12.