![]() |
nematau nieko blogo kai taip lauzoma masina. Aisku ne pastoviai, bet pabandyti taip tikrai reikia. Kita medalio puse yra klausimas ar zmogus sugeba normaliai ji priziureti, jog gali sau leisti taip deginti ratus. Jeigu tik taip lauzo bet tvarkyt paskutinej vietoj, tada neuzskaitau, bet jeigu priziuri automobili, nematau nieko blogo.
|
Citata:
viska supratau kaip reikia :) a ir dar sorry uz klaidas kurias padarau... lietuviu kalba man neidealiai :) tai galiu prirasyt cia :))) |
|
Sveikinu persėdus prie MB, matau gražiai priniaukti stiklai, pats darei ar toks jau buvo? Vis galvoju savo pritamsint, bet kažkaip neapsisprendžiu :mastau:
Į vietinius perdauk nekreipk dėmesio, bambančių čia niekad nterūko ;) |
Citata:
Aciu Arturai :) jo pats tamsinau.. UAB '' LLumar '' :) uztamsinti visi vienodai,nepamenu tiksliai koks pralaidumas,reikia ziurieti garantijos lapuke... Nera cia ka ir sprest tamsini ir vazinieji :) |
Citata:
Citata:
|
cia visi kurie kabinasi prie taves(del video), tai seni (pirdylos) :juokiasi: su 16likos ratais, ne vairuoja o plaukioja:bebebe: artejanti vyriska menopauze :taip:
|
iskarto pastatau autoriui alaus backa, vos tik nusipirks norvegiskus numerius :isveik:
hidrotransformatoriu turiu, cia jaigu prireiktu, bet kaina eurais. :) p.s. vyrai tokiems dalykams naudoja "Lamellen Naßkupplung" turincius automobilius. ;) |
koks cia dalykas? prasuko pora sekundziu ratus ir jau tragedija? pamates foto ,veliau video ir net neskaites komentaru tolimesniu, jau nujauciau ,kad cia ji (valgis) del to:taip:
|
Citata:
Geri bajeriai cia pas jus,bajeristai :) ner zodziu.. geriau patilesiu :)) ir tu Hunter priesidedi prie tu senu perdylu kai kazkas cia miniejo ? :) geriau padiek man sutvarkyt duru rankeneles(keylesgoo) trys neveikia... vienas forumietis patare kreiptis pas tave :) o del posukiu rankeneles tai nekliuna man ji... viskas tvarkoj... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:33. |