![]() |
O kokie pozymiai kad purkstukai ar degimas netinkamas ir didesnes kuro sanaudos?
|
Citata:
|
vidus tai geras, tik dar kilimeliu jaukesniu reiketu ir butu daug graziau uz esa su blizgancia juoda koza viduj.
|
Iš savo patirties pasakysiu tiek, kad mano tapkė sunki :geda:, bet daugiau 10 nebuvau sunaudojęs per 6 eksploatavimo metus. Bet kartais tenka ir pensininku :roll: pasijusti, tai vidurkis tokiu atveju apie 8-8,5. Žmona trasoje tilpo į 6,5 važiuojant 120km/h greičiu. Ir dar plius lietuviško kuro beveik nematęs, tik rusišku.
|
tai matyt verta purkštukus pasikeist ir su lietuviška saliara važinėt, nes nebuvo pas mane tokių sąnaudų net ir ramiai važiuojant. nors ir motoras pas mane buvo po kapitalinio - nauji indėklai tai lengviau sukosi :))
|
Citata:
|
Citata:
|
Na žiemą taip pat nebuvo perlipę per 10 litrų.
|
Siandien numire mano turbina:thumbsdown: Rytoj srotus perskambinsiu ziuresim kiek devetos kainuoja.
Turiu keleta klausimu: 1. Nuo kokiu modeliu tinka turbina sitam varikliui 2,5TD 2. Kokius srotus Kaune verta aplankyt? 2. Kokia rekomenduojat keist, gal tarkim pajungimai tinka ir geriau maut nuo kokio 2,7CDI? 3. Ar verta restauruot? 4. Kur Kaune rekomenduojat restauruot? |
Citata:
2. geriausiai autopliuse pasiskambinėk 3. pajungimai netiks nuo jokio cdi, nes turba visai kitokia. 4. priklauso kas ten pas tave negerai. 5. partizanuose už senų silberio patalpų, kur subaru dabar atstovybė yra daugiaaukščiai garažai, o šalia jų paprasti - tai tenais už protingą kainą ir sąžiningai tvarko. deje kontaktų neturiu. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |