![]() |
Citata:
|
mano esas ant tėvo registruotas, padaryta, kad galėtų vairuoti su daugiau nei 3 metai stažu, tai draudimas metams 220 grubiai. jei ant savęs būčiau draudęs, tai būtų turbūt 3-4kart brangiau.
|
tai brolio s210 2.9 td yr ant manes uzrasyta man metams 210 o jam darant kad stazas 1 metai ir 19 metu iskarto 450 :D
|
Citata:
tai cia is karto, temos autoriau, pasiziurek draudimo kainas, jeigu tai gali lemti kokia masina pirksi. puse auto sumos draudimas kainuos ir zopa. |
tai ir žiūrėt pas brokerius siūlyčiau. aš pvz sagautoj draudžiu. visai geros kainos.
|
eini i manodraudimas.lt susivedi visus duomenis ir ziuri kaina, tada jau sprendi priimtina ar ne :)
|
Nėra jau taip, kad kiekvieno cento gaila, bet asmeniškai, man geriau - pigiau.
Na kiek žiūrėjau užregistravus ant šeimos nario ir draudžiant ant jo, įterpiant, kad vairuos neturintys pilno stažo, gaunasi pigiau, turbūt taip ir paliksiu. O dėl dyzelio žiemą, čia nesupratau, gerai ar blogai? :D |
Citata:
|
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...126731792.html pusbrolis paprase paklaust, ka matot xebra jame? apsimoka imti?
|
už tokią kainą tai kaulas totalus. aišku tuojaus suės tave ir tavo giminaitį visi dėl silpno variklio.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47. |