![]() |
Labas. Jei po šlangutės patikrinimo niekas nepasikeis, tai yra naujas oro srauto matuoklis (pigus tiesa, bet naujas), galiu duoti patikrinimui Vilniuje tel.: 869224329. Po to dar gali būti, kaip pas mane, įtrukusi guminė žarna, kuri iš interkulerio eina į viršų. Pas mane nekilo apsukos daugiau 2700. Įsibėgėdavo visai lėtai ir daugiau 130 neidavo trasoje. Vat tada ir nusipirkau oro srauto matuoklį, o jis buvo visai ne prieko. Tada pas meistriuką nulėkiau ir rado iškarto tą skylę žarnoje. Tiesa gal ne į temą, bet noriu paklausti dėl ko techninėje apžiūroje reikalauja "gazuoti" iki 3500 apsūkų?
|
Citata:
|
O tai techninei kam reikalauja? Kokį garsą nori išgirsti? Ar gal dumingumą kokį tikrina?
|
co kieki matuoja,todel ir praso,kad pagazuotu:)
|
Labas, bet kai benzą turėjau, tai niekada nesakė gazuoti. O realiai ar tai teisėta, kad reikia spausti iki 3500 apsukų? Juk varikliui nesveika ant laisvų tiek apsukų.
|
Citata:
|
Man tai pirmą kartą pasakė gazuoti. Nustebau, o tuo metu buvo pas mane kiaura žarna ir nekilo aukščiau 2700, tai labai pyko ant manęs ir vis rėkė "gazuok", o aš nekaip.
|
Citata:
|
Jau sutvarkiau, dabar lakstau kaip antilopė "GNU".
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:19. |