![]() |
As tai:
Prasukciau starteriu be zvakiu Paprasyciau draugo sukt starteriu, kol laikau zvake rankoje Pamatuociau kompresija Isemes reila su purkstukais pilciau i 8 stoparikus sukant starteriu Nuemes galvos dangteli ziureciau kaip juda velenas, zvaigzde, grandine Patikrinciau ar atitinkamu purkstuku ir babinu laidai ateina i ten kur reikia pagal schema (cia tuo atveju, jei laidynas tvarkytas, o ne naujas is gamyklos) Sutikrinciau "metkes" Kolika nuemes ziureciau kaip juda voztuvai Kolkas neateina kitokiu minciu Nebutinai visatai daryciau tokiu eiliskumu |
Citata:
|
sveikas man buvo pries menesi tokia problema, pakeiciau degimo moduli :) nedirbo desine puse ciliondru :)
|
Sveikas, pasirodo maza ta Lietuva... Kartais ne tu cia kazkurias iseigines rasei tokiam Tomui del diagnostikos savam W140 S500 93m. Ir turejai beda, kad ant laisvu laikosi didesnes nei reikia apsukos ? Tu is Radviliskio atrodo ? Jauciu, kad as nieko nepainioju...
|
Rode foto man, ka tu keitei, kai tau nedirbo puse, bet sake pas tave ir kibirksties ten nebuvo, o matai pas mane yra zvakese kibirkstis ten kur nedirba bet vis tiek nedirba visa puse, nzn ka bedaryt toliau, ir as jau tiek ant saviskio sukises, kad nu namo...
|
na tai kibirkstis yra, o purkstukai ar suveikia?
Citata:
|
ziurejau tiesiog fiske i purkstukus numoves ir palietus ant uzvesto tai sroves testeris rodo kad ateina srove i purkstuka.. Nuemiau viena purkstuka kur neveikia cilindras, uzmoviau ant jo slangute, i ja ipyliau benzo, daviau srove tai "myza" lyg suveikia, ar to neuztenka, reikia vezt kazkur tikrint ??
|
nelabai as cia ka supratau is tikruju, bet pirmame fiskes kontakte yra pastovus pliusas, o i antra ateina impulsai is ECU (mase). neprisimenu dabar tiksliai, bet berods kairei ir desinei pusei pliusas jungiamas is skirtingu ECU pin'u, tai pagal viska vienoj pusei pas tave jo nera.
|
paimk kokia silpna poros vatu 12 voltu lempute ir pajunges vietoj purkstuko ziurek ar ji mirksi dirbant varikliui arba sukantis starteriui.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |