![]() |
Citata:
|
aparatura visad galima pakeisti/patobulinti. ne tuos prioritetus ziurit ponas ;)
|
Citata:
|
Ne aš aparatura kaip pavyzdi pajemiau :D apskritai man jis geras automobilis pasirode, labai maloniai važiuoja :) bet kaip matau net pačiam mb forume bando mane atkalbet nuo mb pirkimo...
|
tai kad su ekonomiškumu nelabai kaip,i 7 litrus su didesniu negu 2.2 varikliu tikrai netilpsi,žiema ir vasara (per karščius kai kondiške veiks pilnu pajegumu) gausis nuo 9 iki 10 + eksplotacija nemegsta taupos režimo....Mersedes ir taupumas nesuderinai dalykai,jei kažkur sutaupysi ,kitur sukrausi dvigubai...
|
Citata:
|
Citata:
|
bet kuriuo atveju kompas tau gal but rodys apie 7,o tikros sanaudos (realiai) bus apie 9 ir daugiau,trasoj taip apie 7,bet automobilio pašildymas ,važivimas mieste bus 11 ir daugiau.....juolab nevažinesi su 185 pločio ratais ir 90 km/h greičiu....
|
Citata:
Ziurėčiau tik W211 su V6 motoru, bet už 5k be šansų normalų paimt. Reik bent jau 7k eur jei nori kažko padoresnio. Su tavo biudžetu w203, bet jis turi minusa - rudys. Žodžiu, kurį geresnį rasi - tą ir pirk. |
Citata:
P.s. Man atrodo kad aplamai paskutiniu metu mersu kainos pakilo... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:50. |