![]() |
o tai man tu laidu nereikia keisti??? :geda:
|
Citata:
Nes pas tave jie po dangteliu paslepti ir kaip sakau tikrai nereikia neverta net ;) |
Citata:
|
Citata:
Bandys ikalbinet tia sakyk ka tu nzn kad bosch labiausiai padirbinejamos zvakes ir tos universalias su itriu gali sau isisukt ir ant savu duju lakiot :D |
nu man kai aiskino, kad jos keramikines, ar dar kazkokio ten baisaus daigto prideta, keitimo reikalingumas nustatomas vizualiai...zvaklaidziu nereikia kaitaloti kartu su zvakem:-)
beje kodel paskaiciavai 12 zvakiu? gi clk ne v12 ar pas tave v12? :) senokai dariau ta darba, tai nelabai atsimenu, pas mane buvo nusproges daviklis velenelio padeties, ir pramusti 2 zvaklaidziai, teko pasikeist viska :confused: zvaklaidziai bent ant kompresoriaus skiriasi 2+2. o siaip tai as ir keisdavau kas priklauso pagal serviso programa, ramiau lakstyt paskui buna...:-) |
Citata:
O seip keramikines visos eina tik tiek kad sudetis pacio elektrodo skiriasi ;) O seip as asmeniskai visada rekomenduoju tik NGK arba DENSO nes sie gamintojai rimciausi ;) |
va jau kolega mauqlis atsake tamstai viska :) pasirodo as dar ne visai zalias :D bent jau zinojau kad pas mane 12 zvakiu sukasi :)
|
na zvakiu pakeitimas sitam varikliui nera jau toks paprastas , MB servisuose duoda vos ne 2h pakeitimui, ne reik nuimti visas uzdegimo rites ir 3, 6 cilindru zvakes pakeist nera taip paprasta ... zvakes keiciasi kas 90 -120 tukst. km ... kaip ir kuro filtras ... laidu keisti nereikia , bet atjunginejant juos labai nesunku sulauzyti antgalius, todel reik but atsargiam
|
Taigi zvakes jau turiu (NGK PFR5R-11) kur patartumet vaziuoti kad man jas pakeistu??? (veiksmas Kaunas) aciu uz info.
|
Tai po kiek zvakes ipirkai ;)
O keisti pasiskambink Paulius 8-645-73899 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:19. |