![]() |
O dirbant varikliui sedynės atlošas lankstosi ? pas mane kai uzvestas variklis sedynes atlošas uzsifiksuoja ir tik paspaudus mygtuka atsilenkia.
|
sedynas fiksuojamos vakumu. jas uzrakina tik uzvedus varikli...
|
Nu pas mane neuzsifiksuoja ir uzvedus, nes kai atgal vaziuoju tai is ipratimo desine ranka apsikabinu sedyne ir atgal ziuriu, tai pastoviai sedyne atlenkiu, net issigastu kartais nes kai griebiu ir skrenda i prieki jinai. Tai reiskiasi su vaakumu kazkas ne taip? Kurioj vietoj ten gali but kazkas negerai?
|
Citata:
|
kad nekurt naujos temos apie dirzus, pas mane W210 dirzas paprastas mechaninis, ir atsisegus, jis atgal sunkiai pats susisuka, reikia su ranka dar pastumt, keleivio pusej gerai viskas pats susitraukia, o vairuotojo pusej ir lieka laisvas. cia yra kur ieskot slieku, kazka sutept? ar pirkt kita dirza reikia?
|
Citata:
Sveikas, pas tuos meistrus esam tvarke w126; c124; w140; w163; w220, likau labai patenkintas,nusiskundimu neturiu,kainos ir kokybes santykis, mano manymu puikus. :) nezinau,mano manymu ten vieni geriausiu meredeso vaziuokles meistru kaune :) |
ta visa reikala viksuoja vairuotojo pusei po galine sedine yra tokia kaip degtuku dezute viskele, ten prie jos dar turetu rasti 2 dideles rieles, viena sediniu sildimo, kita langu pakelimo, jos dzin, tai vot ta mazite tokia gaila dabar foto neturiu, ji "vakuminizuoja" tas sedenes automatiskai uzvedus masina pripucia, paspaudus migtuka atleidzia, atidarius durys irgi turi atleisti.
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
ta prasme neuzviksuoja sedenes? nusijimk galines sedenes ten ta apmusaha kur rasiau, uzvesk varikli ir paziurek ar pucia vakuma is melynos slangeles jei ne vadinas ieskok galo kur neikistas ar nukirstas ir panasiai
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:15. |