![]() |
Gali būti tiesiog resiveris prapuvęs, o ne pagalvė kiaura
|
Gali. Man buvo oksidavusi ta vieta kur šlanga maunasi, "pakėlė" pačią šlangą ir leido orą. Jau buvau persigandęs, kad vėl pagalvė :)
|
Nes chamutas plieninis
|
Vakar buvau servise palikes masina sako pagalve reikia keist, nes apziurejus slangutes sake jokiu skyliu nemate tai sako bus pagalve , nors joje irgi nemate jokiu skyliu ,tai kaip patikrint ar tikrai pagalve kalta ?
|
taip pat kaip padangą, įkišt į vandenį
|
Nemano jegom ta pagalve isimti bus tai nebent palindes bandysiu su vandeniu apliet gal matysis nors viena puse nesimatys, o jei ja isimant reikia isleista tai kaip poto pripust su paprasta pompa ar kaip?
|
i koki pruda atsargiai ivaziuok ir stebek burbuliukus arba tam paciam servise tegul paziuri kad 100% zinotuma ar pagalve ar kas kitas
|
Tai i pruda ivaziavus matysi burbuliukus bet nelabai suprasi kur burbuliuoja (nors gerai kad turiu akvalanga ir keturati motocikla istraukt mersa jei ka :)) ), servise manau , kad jie nelabai ka ir ziurejo , tai ir likau nezinioj ka daryt , ir pas mane galines pagalves su plastikiniais chamutais uzverztos kur turi but metalinei uzverzejai tai jau buvo ten remontuota rimtai :)
|
Pastaciau masina ne kaip visada toj pacioj vietoj ir uzgesinus masina nusileido kitas galinis amortikas nei tas su kuriuo turiu bedu o jis stovi puikiausiai kas cia per kosmosas , nes paziurejau tai to buvusio blogo pagalve normaliai stovi o kito amortiko susileidus pagalve
|
tai gal bėda vožtuvų bloke
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:28. |