![]() |
Man slk kompas rodydavo tarp 12-14.
Niekad neskaiciuoju su visokiais uzpilimais. Ka kompas rodo, tas gerai. |
Tiesiog turiu clk350, jau treti metai mergina vazineja kasdien. Sanaudos 14-15 mieste, 12 tik nakti be sviesoforu vaziuojant imanoma isgaut. O E klase dar ir sunkesne uz CLK, tai bus siek tiek daugiau
|
As mieste vazineju, labai graziai. Jokiu zaidimu pas mane nera mieste. O kai isvaziuoju is miesto tada galima biski :pepsi:
|
Citata:
|
Citata:
Man kelias i darba per nemazai kamsciu driekiasi, tai per 10 km vidurkis apie 16-18 buna rodo prie salciu. Karta idomu pasidare isspaust minimalias ir pensininko rezimu pasiekiau darba su 15.2 Realiai nakti kai nera masinu ir pastoviai 50-80 vaziuoji - 13-13.5, mieste maziau 13 dar nebuvo, trasoje prie 80-100km/h kazkur 10.5-11.5, bet cia parasiau prie salciu. Butu 10/10 vasara bendrai tilpt i 14-14.5 su misriu vaziavimu, aisku be pensininko rezimu :) Bet atvirai kalbant pastacius dujas minimaliausiai rupi dabar jau sanaudos :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki,
Teko prasukt iki Tartu miesto 550km. Vidutinis greitis ~100-105km/h. Vidutines rode 9.7L per si atstuma, siaip pasakyciau kad toks labiau pensininko rezimas vairavimo buvo. Pagal gamyklos parodymus rodo 7.2. Suprantama kad masina ne nauja, bet tikejausi bent tilpt i 9 ziema, vasara 8.0-8.5 kazkur. Ratai 18, padangos naujos, tepalai pakeisti variklio/dezes pries menesi :) Gal kas turejo patirties su 3.5/200kW uzmiestyje ir galetu pasidalint patirtim kokios sanaudos pas jus buvo ? Tiksliausia butu E/CLS savininku nuomone manau :) Dekuj! :isveik: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |