![]() |
ebay, naujas kainuoja virs 600 euru...
|
Citata:
bandyk ieškoti gal koks forumietis su programavimu dirba kaip pvz Gintaras,jei tikrai reikia pririšinet ta kompa. |
Citata:
p.s. toks vienas pastebejimas, kai avarinis rezimas tos dezes isijungia, as varikli isjungiu ir uzvedu, rezimas nusimusa, kai dezes klaida nutrini (rezimo nebuvo tuo metu) su STAR diagnostika iskart isijungia avarinis rezimas, tol kol vel variklio neisjungiu ir neuzvedu per naujo, o dabar isijungia ir be STARO pagalbos nebeissijungia rezimas, tada is dezes plokste nuemiau, tai kur sukiu daviklis (stovi du holo jutikliai) buvo to tirsto tepalo plius metalines drozles aplipusios tai ploviau ta plokste ir apziurinejau ju kontaktus tai viskas grazu ir neskile, neluze:) |
Tai gal užtrumpino tau plokštę.
|
Citata:
p.s. reiks man geriau nusipirkt STAR diagnostika su spec. kompu, nes jauciu be diagnostikos neapseisiu... :) |
Citata:
|
Citata:
http://i.talpix.lt/HBJEV.jpg prie holo davikliu yra prilipe tirsto tepalo ir drozliu http://i.talpix.lt/B1fPK.jpg |
Citata:
|
vakar radiau su zmogum kur turejo lygiai tokia pacia klaida ir suzinojau kad pas mane yra keistas sbc blokas ( gal ir esp blokas irgi keistas, sito nezinau) o daviklis liko toks pats koks buvo ir jo risimas visai nepades, bandysiu su Gadget susisiekt ir paprasyt paziuret pagql vin ar nekeistas sbc blokas su esp bloku :) daviklio nr yra originalus :)
|
taigi, vel as su savo problema.... :D zodziu sutvarkiau tvarkingai esp davikliuka esanti po keleivio sedyne, klaida issitryne ( ESP visit workshop), bet vistiek vairas sunkus, siandien padariau vel issamia diagnostika ir issiaiskinau kad neveikia mygtukas prie avarinio signalo mygtuko (ir isvis pas mane is kaires puses mygtukas ESP off stovi... gal is anglisko varianto idetas???), plius dar neveikia davikliukas esantis vairo koloneleje, viska sutvarkius turetu vairas palengveti
p.s. zmogus turi toki pati auto, bet su galingesniu varikliu ir be mano problemos, dave man pasiukiot vaira, tai skiriasi kaip dangus ir zeme... :) p.s. pasirodo pakeitus is analoginio daviklio po sedyne i skaitmenini davikli (aisku kai esp kompas ir SBC blokas pakeisti naujesniais) pririsineti NEREIKIA!!! (W211) :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49. |