![]() |
Gal but aš neteisus,pataisykit jei ka.Mažasis akumas skirtas vien tik sbc stabdžiu sistemai ,o didysis viskam kitam,tame tarpe ir konforto funkcijoms palaikyti....klausimas butu toks,kam keisti maža akuma jei pas jus laikinai (del itampos stygiaus) neveikia konforto funkcijos.Manyčiau reikia pasitikrinti krovima ir jei jis pakankamas,vadinasi blogas didysis akumas.
|
ir taip ir ne, cia galim pasiskaitit, labai geras postas
mazas akumas Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Seku visus pranešimus :) Dėkui, vyrai už atsakymus! Reikės jungti STAR, nes kitaip nieko nebus..
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O tai pats seniai su tokia klaida važinėji ir nesidomėjai kas gali būti? Nejungęs STAR? |
Tokia pat klaida man degė, teko keisti SBC bloką (klaidos kodo nepamenu, Star"u nuskaitė). Kaip minėjau pirkau naują, pats sbc ~750-800eur kainavo, plius pririšimas Silberyje, ten ir skystį stabdžių pakeitė. Restauruot nenorėjau, susiję su saugumu, vežioju vaikus, ir neretai tenka važiuot į Vokietiją ar Olandiją ir pan. Greičiai važiavimo nemaži, nenorėjau rizikuot. kas už 400eur daro žinau, man rodos kontora Skironas vadinas. Savininką Profesorium pažystami vadina, galvą turi, bet žinia garantijų tokiem dalykam būt negali.
Redaguoju :) Skironas Vilniuje. Pats matau iš pajuria. Kai kaladėlės nudyla kitoks užrašas būna. Tipo "Brake wear", ar kažkas tokio, pagooglink. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:59. |