MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Duju irangos montavimas: kur rekomenduotumete Kaune?! (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2044)

yamato 2009-06-14 23:22

yeap, 2.0-16 :D ten identiskas merselis, kaip mano stovi, sidabrinis, automatas berods, toks pats tuscias, tik gal ~170k km prabeges ir 1994m... nors imk ir dek mano numerius, bet ten balionas per visa bagazine pas ji... :D o tai man nelabai patinka, nes nebutu paskui kam grot....

o Pucenai, kokios talpos duju bakas vietoj zapaskes telpa 124-tam? :geda:

driuliauskas 2009-06-15 00:42

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 30199)
yeap, 2.0-16 :D ten identiskas merselis, kaip mano stovi, sidabrinis, automatas berods, toks pats tuscias, tik gal ~170k km prabeges ir 1994m... nors imk ir dek mano numerius, bet ten balionas per visa bagazine pas ji... :D o tai man nelabai patinka, nes nebutu paskui kam grot....

o Pucenai, kokios talpos duju bakas vietoj zapaskes telpa 124-tam? :geda:

o tai baliona ne lengviau pakeisti, negu visa duju iranga permesti :D

ruffis 2009-06-15 07:18

Citata:

Pradžioje rašė armagedonas (Post 30064)
Prie to pacio, apverktinas vaizdelis http://auto.plius.lt/skelbimas/lange...k230/id-318876 SLK su duju iranga :wavecry::ne:

jus skaitet kas sitam skelbime parasyta? :D dar tokio debilo bukaprocio nesu regejes! Cituoju:
AMG GALOGENAI
SERVISO KNIGELE
EKSPLUATAVIMO INSTRUKCIJOS

kas antram zodi klaida... :)

pucenas 2009-06-15 07:35

Pas mane vietoi zapaskes ir telpa 48-50l

Chameleon 2009-06-23 23:38

Citata:

Pradžioje rašė marius (Post 30158)
Jus rekomenduokit zmogui kur susidet iranga :) Arba bent pasakykit kur patys dejotes :)

Rekomenduociau firma "Propanas" . Nr1 Kaune. Bet kiek teko girdet pas juos eile jau visai vasarai. Reiketu nuvaziuot pas juos ir pasneket, jei negali tiek laukti , rekomenduoja gerus meistrus kurie ju iranga montuoja

elfass 2011-06-02 20:24

Sveiki, gal kas turi s210 su dujomis? nes mastau isideti dujas bet neisivaizduoju kur. Bagazines uzimti nenoriu o vietoje zapaskes ar nebus svoris didelis kairiam ratui galiniam?

yamato 2011-06-03 01:45

Citata:

Pradžioje rašė elfass (Post 150211)
Sveiki, gal kas turi s210 su dujomis? nes mastau isideti dujas bet neisivaizduoju kur. Bagazines uzimti nenoriu o vietoje zapaskes ar nebus svoris didelis kairiam ratui galiniam?

kiek ten gali sverti tas bakas vietoj zapaskės? jie būna 40-60l... čia tas pats, kas kad sakytum, jog kairės pusės automobilio važiuoklė visada labiau dėvisi, nes visada su vairuotoju važiuoja... :xx:

elfass 2011-06-04 08:23

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 150282)
kiek ten gali sverti tas bakas vietoj zapaskės? jie būna 40-60l... čia tas pats, kas kad sakytum, jog kairės pusės automobilio važiuoklė visada labiau dėvisi, nes visada su vairuotoju važiuoja... :xx:

Na nesijuokite.... as tik teiraujuosi :) pirmas mersas.. Nelabaj apie juos ka zinau. O ir automobiliuose mazai nutuokiu :) Tiesiog va iskilo toks klausimas.. Nes iprates kai zapaske per viduri. :)

yamato 2011-06-04 12:57

Citata:

Pradžioje rašė elfass (Post 150502)
Na nesijuokite.... as tik teiraujuosi :) pirmas mersas.. Nelabaj apie juos ka zinau. O ir automobiliuose mazai nutuokiu :) Tiesiog va iskilo toks klausimas.. Nes iprates kai zapaske per viduri. :)

matęs esu tokius siaurius bet ilgus dujų balionus, jie gal taip pat 60l, bet atrodo gražiai, vietos daug neužima :)

pabandysiu surasti foto... :)

o šiaip, dedant dujas apie tai galima pasikonsultuoti pas juos... :)

elfass 2011-06-04 12:59

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 150530)
matęs esu tokius siaurius bet ilgus dujų balionus, jie gal taip pat 60l, bet atrodo gražiai, vietos daug neužima :)

pabandysiu surasti foto... :)

o šiaip, dedant dujas apie tai galima pasikonsultuoti pas juos... :)

Tai ir vaziuosiu pirmiau padiskutuoti :) nedesiu aklai. ziuresiu ka siulis. Bet maniau gal kazkas is forumieciu turi kazka panasaus :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:55.