![]() |
Citata:
|
Citata:
|
niekad neesu susidures su barskanciu varikliu ar kitom rimtom problemom susije susije su variklio uzkalimu ir panasiai :) bet Vampyro komentaras buvo man svarbus :)
|
cipuotas om651 iki 160kw ir 560Nm, pravaziaves 480k. tepalo tfu tfu nei gramo neima, aisku grandine jau barska, gal kas pasakis kur pasikeist ir kiek kastuos?
|
Citata:
|
Galingas LT, berods 120e kiek pamenu, jau pusantru metu vaziuoju.
|
Citata:
|
uzvedus ir pas mane subarska kokias 3 sekundes ir dingsta, bet kai karsta diena ir pasiles motoras girdisi vistiek vos vos laisvumas kaip suprantu. Cia jau bijot reik?
|
MB CLS 3.0cdi V6.
Pas mane užkurus ryte, subarškėdavo max iki 2 sekundžių. Pirma pakeičiau grandinės įtempėją, galvojom, kad padės, bet barškėjo dar labiau. Pasirodo, senasis grandinės įtempėjas jau per prievartą per daug išlindęs, naujas tiek net nebeitempia grandinės. Tada pakeitė dar grandinę ir dingo visi barškesiai. Grandinė buvo išsitampiusi. Variklis bėgęs 270.000km , dirba kaip laikrodis. Pas mane OM642 variklis, grandinė dviguba, kuri nelabai peršoka. Su barškančiomis kai kurie ir pavažinėja kurį laiką. Su OM651 taip nerizikuočiau... Be to, grandinės keitimas nėra kažkoks brangus remontas. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:20. |