MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   CL nuo 99m. Eksploatacija ir i ka atkreipti demesi renkantis toki MB (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2240)

Mb 140 2009-09-02 13:46

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 37518)
Su tais limuzinais tai viskas aisku, bet CL kebulas dviduris, o tai mane zavi dar labiau. Ner jokio konkurentu atitikmens. Sedi limuzine, bet tuo pat metu ir jaunatviskame, verzliame kupe!

na as tik norejau pasakyt kad sutapo del test drive ;) nes mes toyotoj bandem vakar ;) del cl tik su senu vazinejau ir nauju,tai kad nelabai zinau kaip tas tarp ju vaziuoja ;) sedejas daug kartu,bet nevaziavau,vietos vapse gale nera,net vaika sunku pasodint,o atrodo didele masina,ji konkreciai dvieju vietu masina man,kitaip nepavadinciau ;) kas mane zavi tai dizainas,tech savybiu nezinau ;)

liudas777 2009-09-02 13:51

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 37515)
Nuvaziuoji i BRC ir pasedi :) :D:bounce:

1) Net jei su kostiumu nueičiau, iš mano metų žmogaus pirma išsiaiškintų ar pinigų aš jam turiu prieš terliodamiesi.

2) Iš dalies ir nenoriu pasėdėt, nes jau blyn w126 pasėdėjau tai svaigstu belenkaip dėl jo. :)

Mb 140 2009-09-02 13:56

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 37522)
1) Net jei su kostiumu nueičiau, iš mano metų žmogaus pirma išsiaiškintų ar pinigų aš jam turiu prieš terliodamiesi.

2) Iš dalies ir nenoriu pasėdėt, nes jau blyn w126 pasėdėjau tai svaigstu belenkaip dėl jo. :)

patikek nereik jokiu kostiumu ir apsimetinet,ne tie laikai,patys siulo vaziuot ;) jei yra noras ir bandai tas masinas,draugelis aplamai visas naujas masinas bando,aisku jis rimtai ir renkasi,bet esme kad nereik apsimetynet

liudas777 2009-09-02 14:00

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 37524)
patikek nereik jokiu kostiumu ir apsimetinet,ne tie laikai,patys siulo vaziuot ;) jei yra noras ir bandai tas masinas,draugelis aplamai visas naujas masinas bando,aisku jis rimtai ir renkasi,bet esme kad nereik apsimetynet

Tai ir pats nekaip jausiuosi iš lempos ten nuėjęs bandyt. :geda: Tuo labiau kad tokiais dalykais apsimetinėt nemoku ir nemėgstu. O dar vienas dalykas, kad sakau kol neturiu nieko panašaus į tą sumą kad jį nupirkčiau, o žinau kad jis man žiauriai patiks, manau pasitenkinsiu mintimis apie w126, kurį manau daug greičiau turėsiu. :D

arbuzas 2009-09-02 14:32

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 37524)

Tikriausiai retai buni tokiuose pardavimo vietose kur masinas stumdo. Ten tokiu snargliu trinasi, kad sunku isvis patiketi, kad jis cia ne autobuso pagalba atvaziavo ir ar isvis turi vairuotojo pazymejima :D :D Ir klausineja vadybininku apie masinas, ir tie atsakineja rimtu veidu. Tad nereikia parintis idomu - klausi.

tech1 2009-09-03 10:58

Citata:

Pradžioje rašė Mauqlis (Post 35784)
Taip yra bet ne visuose.

visuose CL nuo 99 metu be isimties buvo sumontuota ABC sistema. I S klase standarte ABC montuodavo tik S600 ir S55 AMG modeliuose ... i visus kitus pagal uzsakyma ... ir ABC nebuvo montuojama i S klases 4matic modelius

Mb 140 2009-09-03 20:08

Citata:

Pradžioje rašė tech1 (Post 37632)
visuose CL nuo 99 metu be isimties buvo sumontuota ABC sistema. I S klase standarte ABC montuodavo tik S600 ir S55 AMG modeliuose ... i visus kitus pagal uzsakyma ... ir ABC nebuvo montuojama i S klases 4matic modelius

kas cia yra ta ABC?

nova 2009-09-03 20:17

active body control - hidrauline pakaba (airmatic mneumatine)

Mb 140 2009-09-03 20:31

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 37669)

aisku,kazkaip tos koduotes nesupratau ;)

arbuzas 2009-09-04 07:47

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 37669)

Butu idomu siek tiek informacijos apie ja. Kuo skiriasi nuo airmatic? Kuri patvaresne ir t.t.?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:59.