![]() |
Tik automatas, atgyvene jau tos mechanines, aisku jei sportine masina, tada nuomone keiciasi :). Vien i koki vilniaus kamsti ilindes supranti iskarto automato privalumus, o taip pastoviai koja ant sankabos ir minkai.
|
Citata:
|
Naturalu, kad geresni dalykai buna labiau pripazystami nei kiti... todel ir siuo atveju susidaro vaizdas, kad populiariausia pavaru deze yra automatas :) as taip pat palaikau sia pozicija.
|
automatas svelniau permeta begius, su mechanine visa laika taip nepermesi, bent jau man taip neiseina :) savo balsa as tiktai uz automata.
|
o as manau, kad kalasnikovas tik vienakojam :D nu nezinau, kazkaip man geriau mechanine :)
|
Citata:
ABS - nejautriems kelio dangai... el. langai - berankiams... ir t.t. ir t.t. cia tokie palyginimai - juokinga, ka? |
As asmeniskai pati dar nevairavus ir netgi kiek baisoka butu, todel kol kas mechanine :)
|
Citata:
|
gailiuosi kad dar nebuvo panasaus topico apie MB dezes kai pirkau saviski.. :(
o gal praslydo pro akis... zodziu sekantis MB bus automatas, nes ir man nelabai sekas su trukciojimais, atodau kad tik menesi teises turiu prie sankryzu :) |
Automatai valdo!!!Pas AMG modelius 7 laipsniu automatines dezes!!!Bandziau AMG CL63,CLS55,C30 ir visi automatai...FANTASTIKA...didziausias ispudis po Carlsson SL55(yra toks ir marijos zemeje) irgi automatas...
As uz automata!!! |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:52. |