![]() |
Citata:
|
nu pas mane mersiuke orginali apratura BOSE tai prieki panelej 2 tarp priekiniu dureliu po 2 galinese durelese po 1 ir bosavikas gale ir stipras..tai skamba gan graziai ir bumsas jauciasi..siaip daugiau kad ir nebera vietu kur deti tu garsekalbiu
|
turejau isimetes bosa i bagazine, bet kazkaip barskejo ten ji bagazineje ir mazai garso i salona, tai atjungiau ir isemiau :) , beje gal kas zinot kur gauti origanalia galiniu dureliu kolonele?
|
Citata:
|
jo, ne visur viskas groja, reikia derint, mano hertz gerai maniskiam grojo, nors pries tai viskas tas pat buvo vienaturiame automobilyje, tai ten stogas kilnojosi, cia sito nera, bet groja pakankamai gerai
|
Butu idomu paklausyt kaip groja :) gal iskesiu iki meeto :D o apie kondensatorius ka manot ar reiketu ar butinai reiketu? nes jei desiu tai kazka panasaus i 2 po 300 RMS arba viena ~500 RMS suba. Tai kogero vertetu.. idomu ka kiti manot? ir jei dedant ar 1F uztektu ar nelabai?
|
Citata:
|
O kaip akumui ir generatoriui atsiliepia kazin, uzgesinus masina nelabai paklausysi kogero? Kazkaip ten skaiciuojasi, kada reikia kondiko kada ne, bet nelabai as susigaudau tuose dalykuose.
|
I'm New
Sveiki, naujokas esu Jusu susivienyjime, paskaites uzklausa del aparaturos i MB palange, nusprendziau parasyt patarimu, manau kad i MB geriausia butu deti basavyka freeair i palange ir daryti sonuose fazo invertorius, kad neliktu zemas bagazineje, nes is jo naudos bus nedaug, tik numeri barskins, panasiai reiktu daryti ir isidejus suba su deze, kadangi zemam dazniui nelieka kur sklisti jis ir bumsi bagazineje ir i baka. :zenklas: P.S. tikiuosiu pades patarimai ir priimsite i kolektyva :vairuot:
|
geriausia daryti uzdaro tipo deze tiesiai po palange garsiakalbiu i salona
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |