![]() |
Sausainiau, tai, kad tu pats nieko gero neparasei apie A klase :D nevykes modelis yra nevykes modelis ir nieko cia jau nepakeisi...
|
Citata:
|
mama mano turi A klase avangarda 98 m , nu zinok jokios problemos dar nera turejus su sita masina , 170 CDI motoras , gerai eina , tikrai tik va minusas kad yra barskutis viskas jame barska , ir dar teisinga kazkas pasake , remontas masinos tai tragiskas labai sunku prie visko prieit , bet seip gera masina tikrai ir dar plius ziauriai daug joje vietos karta y soda nvueziau dvi lovas , mao nuomone gera masina :)
|
Citata:
|
Citata:
esme niekam tikes..gerai kad cia paskaiciau..db kategoriskai nepirksiu draugei tos masinos. |
Padekit issirinkti A klases mersiuka
Sveiki. Zinau, kad buvo uzvesta jau daug temu ir panasiai, bet mano klausimas konkretus. Koki varianta reiketu pirkti. Trauka nesvarbu. Gerai butu, kuo mazesnis variklis bet irgi sakykit kas kur prie ko. Gal pvz bus taip kaip ir su W210. Su 2.2 varikliu jis eina kartu su lucas siurbliu. Taigi koks variantas butu optimaliausias?
|
dyzelinis yra CDI, tai lucas nebus, o benziniai tai ka as zn, 1.4 ir 1.6 berods tik pasirinkimas, jei vazinet uzmiesti tai mazesne kubatura ekonomiskiau, o jei mieste, tai valgyt ta pati o gal ir daugiau, nes pastoviai smaugt reikes. o seip tai su remontu prastai pas A klase, nes priejimo jokio, reik viska ardyt prieki jei prie motoro nagus kist, iskart lupt bamperi , lempas ir t.t. nes kapoto ten praktiskai nera
|
Nu tai jau galvoju neimti... Turbut C klase reikia ziureti.
|
Citata:
|
ir be to jie gana neekonomiski, pavazineju karts nuo karto a160 99m automatas, mieste apie 11l benzino100km, mano draugas turejo a170cdi automatas imdavo 8-9 mieste, paprastia vazinejant. praktishkai galine vaziuokle ka smetai reik perrinkti nauja, db kita svaaite jau varysiu i serviza perrinkt, nes galas vel plaukioja ir girgzda, buvo pirktas su 25k rida tik, praktishkai nauja masina, db nuvaziavus gal 60k tai jau 3cias kartas kai galas perrinkejimas, su C klase tokiu bedu tikrai nera :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:07. |