![]() |
man tas su savo magnat ir uzkliuvo:D
|
Citata:
Citata:
|
fli zinoma kad nieko gero bet ir kaina ju juokinga palyginus, cia galioja taisykle pigiai ir gerai retai buna, pas mane pati sistema buvo uz 10k, kaip tokia pinigu suma isleidi is sistemos ir reikia reikalauti kad gerai grotu.
|
as nupirkau uz 200lt hertz suba + stipreka, naudotus, pries mersa turejau forda universala, stogas kilnojosi! magas alpine, dabar viska perdejau i mersa, aisku kadangi sedanas tai stogas nesikilnoja, bet ar pilnas bakas ar tuscias skirtumo nera, dreba sedybes ir veidrodeliai kaip turi buti. o fly yra sh... toky kaip fly jeigu desi i universala, tai dar pajausi, as buvau idejes i bmw e34 sedana, nu jautesi kad ne piscialkos, realiai butu tas pat kas idet dinamikus i galine palange, nes ju ten nebuvo.
|
Citata:
|
nu kaip pavyzdi pasakiau, kad vieni kai groja jauciasi, kiti - ne
|
Citata:
|
nereikia jokiu 10k lt na zinoma galima ir 10k isleist bet paprastam vartotojui kuris klauso muzono ir daro sau o ne kitiem nu ne kad lauke bumsetu ant subo ir stipreko uztektu 1.5k lt beje kas jum sake kad subui turi reiksme magas kokia jis vaidmeni atlieka subui jei ka domina galiu parodit kaip alpina subas kala pas draugeli su jvc magu 10metu senumo kur nera jokiu navarotu. nemanau kad cia kazkas turi susidejes prof aparatura nes tai didelid darbas pas mano buvusi direktoriu buvo auto paruostas parodai po masinos isklijavimo bitumu kad skardos nebarsketu auto pasunkejo 450kg taigi darykit isvadas. susidet norm aparatura uztektu 4k lt cia kartu su magu. dar kart pabreziu fly nebertas nei vieno uz ji isleisto lt!!!
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:38. |