![]() |
Citata:
|
Bus man jau 3 žiema su RWD. 2 žiemas atvažinėjau be jokių ASD ir ASR ir dabar tokių nėra pas mane:xx: Tik ABS turiu ir visai linksmai važiuoju:). Padangos geros gale yra labai svarbu. Su RWD važiuot komfortiškiau, smagiau ir apsisuka aikštelėse lengviau:) Remontas nėra jau ten labai brangesnis per 3 metus važinėjimo su MB pakeičiau pakabinamą guolį 2 kartus ir amortikus:) O praktikos įgautum su RWD žymiai daugiau:)
|
Citata:
|
Nes vienam servise pamiršo apsaugą uždėt:nerv:, tai vanduo, smėlis ir kiti geri dalykai užmušė guolį per kelius mėnesius:(. O jau kai antrą keitė, tai stovėjau šalia kaip vaiduoklis ir žiūrėjau, kad viską uždėtų:xx:
|
na man tai bent pirma masina su galiniais, na preita ziema jau teko vazineti, tikrai adrenalino daugiau, na reikes siemet kur aiskteleje pasimokinti "slalomo" :)
|
Teisingai sako uzhsidedi gerus kalioshius ir pirmyn :) Dar kai lietuvoj gyvenau ,turejau Nissan Laurel,automata.Visi sake ,kad zhiema suvargsiu,bet uzhsimechiau Goodyerus ultragripus ir kaip su tanku neshiojaus,jokiu spygliu nereikejo :) O jei uzhklimpdavau,tai imeti D ishlipi ish mashinos ir ishsistumi,o kaimynai su mechaninem to negaledavo padaryti :))
|
man ir pirma ziema bus galu, bet anksciau turejau ziguli pasdraskymuii tai px vaziuot galima su galu tik svarbu nesustot jei jau varai pusnynais, vienu zodziu duot gerai prasisikt masinai ir viskas ok bus:) na is tikru buciau pirkes priekiu varoma, bet priekiu varomu mersu nebuna,o del ko visi mersai galu varomi?
|
A klasė, B klasė, ZVito varomi priekiu, čia tiek tik prisimenu, gali būti ir daugiau
|
na visais laikais tocke stumt buvo ir bus lengviau negu traukti. del to visi sportiski ir labiau komfortu pasizymintis automobiliai varomi galu.
o ziema nededu nei svoriu nei labai ten super ypatingu padangu. vaziuoju su continental top snow5 :D jei y koky kalna kada ir neuzsikabaroju tai apsisuku ir uzkacialinu atbulas. su priekiu varomomis masinomis tas pats. jei pirmyn nevaziuoja tai dazniausiai atbulas prasoki :) vaziuodamas nevalomais keliais naudoju grandines. lengvai uzsideda, gerai kabina ir ne karve kainuoja. geriausia pravazuma mano manymu turi citroen xm. ziema lekdavom laukais zuvauti. mauni lenciugus, nuleidi zemyn iki galo ir pirmyn. :ralis: <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
gal kaip tik pakeli iki virsaus? su nuleistu nlb laukais pravaziuosi
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:15. |