![]() |
pas mane 205/65/r15, pripuciau 2.4 ir r17/235/45 puciau 2.7, nes kai issiruosi i kelione, atsiseda zmones i gala, ir pakrauni bagazine, padangos subliuksta. o per daug nera, nes i tas padangas iki 3.5 galima pust.
|
Ziema - 195/65 R15 - 2.2,vasara 2.4 205/60 R15 - 2.4
|
I r15 ziemines 2.2 yra pats tas,jos turi but truputi pabliuskusios,o pust daugiau kad riedetu geriau ir kuro sanaudos butu mazesnes manau neapsimoka,nes tada rizikuoji sawo auto ir pats sawo saugumu.
|
Apple, keik puti i savo naujus ratus? Ir kaip komfortas? As i saviskius R18 puciu po 2.5 atmosferos. Ir su zieminiais R16 buvusiais ner ka lyginti, isirasiau i "vezimu" klase siek tiek :) Nors is kitos puses, auto ant kelio smagiau stovi ir valdymas smagesnis.
|
tai kad ner skirtumo kokio dydzio ratas, puciasi tiek pat, priklauso tik nuo svorio daugiau ar maziau reik pust
|
As visada puciu daug mas 2,3, tiek ziema tiek vasara :) man jauciasi kietumas ir nuo R17, o tu man sakei, kad nebus skirtumo :D kazkaip pries tai buvusioj ceskej ne taip smarkiai jautesi kietumas permetus R16 į R17 (ten buvo R17 225/45 ir R16 205/55)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
nu kas cia per nesamone i padanga pusti daugiau nei 2.5?? pas mane visi ratai, kiek turejau nuo r18 iki r22 budavo puciami tiek, kiek reikalauja gamintojas - 2.2, 2.5~ priklausomai nuo masinos, ar pakrauta ar ne ir t.t. Paskui ir tvarkot vaziuokles kas sezona ir vazinejat kaip su golfais kietai.. yra gamintojo nustatytas reikalavimas tiek ir puti, ir nesvarbu ar padanga kaip pas dzipa, ar kaip pas formule.(tik ratlanki sudauzyti kiek lengviau) bet turbut geriau ratlanki, nei koki amortika pamest :D
P.S. kas keisciausia man nusipirkus sesiu kaushu dyzeli, tik giala ne MB, o bmw 730d tai variklio riaumojimas praktiskai toks pat malonus, o gal net malonesnis nei benzininio... nu to tai as nesuprantu kaip taip gali but :ne: :seile: ant merso w220 3.2cdi 2000metu nebuvo tokio smagaus garso... kaip matau dyzelinio variklio kurejai irgi nestovi vietoje.. |
W212 blueefficiency gamintojas sako 2.6-2.7 minimum ;)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:05. |