![]() |
Dar vienas patarėjas prabudo. O va Tomskio variantai, nors konkrečiau kažkas. ačiū Tomski. Čia tu savo siulai?
|
Becker Traffic Assist Z 203
<table> <tbody><tr> <td class="product_image"> http://www.inmarket.lt/data/catalog/z203.jpg </td> <td class="product_image"> http://www.inmarket.lt/data/catalog/...ssist-z203.jpg </td> <td class="product_image"> http://www.inmarket.lt/data/catalog/...rospettiva.jpg </td> </tr> </tbody></table>
*TMC imtuvas kelio navigatoriui perduoda informaciją apie būklę kelyje. Šio imtuvo pagalba navigatorius automatiškai planuos maršrutą Jums taip, kad kelyje nebūtų eismą stabdančių ar ribojančių veiksnių, o jiems atsiradus automatiškai perplanuos maršrutą informuodamas apie spūstis, kelio darbus ar kitas kliūtis.Tiesiog prijunkite TMC imtuvą prie kelio navigatoriaus ir automatiškai gausite visus įspėjimus apie būklę kelyje. TMC informacija pateikiama šiose šalyse: Austrijoje, Belgijoje, Čekijoje, Danijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Ispanijoje, Švedijoje, Šveicarijoje ir Jungtinėje Karalystėje. *Europa - Austria, Albania, Andorra, Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Switzerland, Sweden, Turkey, UK, Vatican City Teiraukitės » Kaina: 1099.00 Lt (buvusi kaina: 1299 Lt) |
Citata:
|
Na va ir Druliauskas pasitaisė, malačius. Na ka jau dabar aiškiau darosi. taip suprantu, kad pagrinde turi buti procas ne mažesnis nei - 400 MHz ir kortelė kuo didesnė, na ir ekranas - 4,3. O jau Bluetooth ir TMC Funkcija kaip privalumai būtu. O žemėlapius tai turiu kam iš ineto parsiunčia ir instaliuoja.
|
Na aš tai daugiau į vakarus važinėsiu.
|
ant IGO 6 buvau sumetes visa pasauli berods i 2GB kortele.
|
Na va tik ka atsiuntė man turimų ten GPSų sąrašą iš kurio galiu išsirinkti. Ar kainos realios ir ar verta iš ten vežti?
Nuvi 255-170 svarų Tom tom 180 svarų Garmin 265wt – 200 svarų Navigon 4350 Max – 190 svarų Tom tom XL 10 Europa – 200 svarų Binatone G500 – 120 svarų Tom tom Start -165 svarų Navman European – 130 svarų |
Tai suprantu kad neapsimoka visai vežti iš Anglijos?
|
:uuu:as pats naudojuosi pigia navigacija, dirbu vairuotoju, tai man ji lb reikalinga, galiu pasaKYTI TIK TIEK KAD PIGI NAVIGACIJA NERA LB GERA,daznai pradeda rodyti savo kaprizus, o beto ir valdymas ju buna sudetingesnis, pvz. buvau pasiskolines tom tom navigacija, tai neturejau problemu, viskas daug paprasciau. tai jei dabar reiktu pirkti vel navigacija, tai nepagaileciau keliu simtu litu daugiau ir isigyciau gera, o ne pigiausia, kuri uzsienyje pradeda nuolat kartoti-skaiciuoju marsruta, arba uz 500 metru sukam i kaire, o ten laukai, nors zemelapiai naujai papildyti. o is anglijos daug kas atsiveza ,tik reik islaukt akciju, nes kitaip neapsimoka
|
Nežinau kokios ten akcijos ir kada buna, bet kai parašė, kad vyksta akcijos tai tada ir atsiuntė tas kainas. Gal nebent jie toliau nuo Londono gyvena ir ten nėra taip pigu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:25. |