![]() |
Citata:
|
Antroj nuotraukoj neraliai atrodo :seile:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
nerialiai grazus aparatai. nei puse nauju aparatu tiek netraukia aki kiek senas gerai islaikytas mb. pats svajojau apie toki mb ir net turejau galimybe toki turet. tik motoras labai gazdina 5.6 ar 5.4 nepamenu dabar gerai. tik va o kaip i toki duju tai neidesi atrodysi kvailai.o kasdienai vazinet jau reikia duju tokiam benzasiurbiui :)
|
ir kiek srebia toks gerulis ? :seile2:
|
trasoj laikantis KET, galima sutilp iki 13/100, miestas labai skirtingai, bet prasideda kazkur nuo 18/100 buna ir 25/100 ir daugiau.
siaip tikrai cia ne kasdiene auto, cia man daugiau hobis ir malonumas, laisvalaikiu prasivaziuoti ar savaitgali kur uzmiesti nuvaziuot. kasdienai trintis yra zmonos auto,o dar geriau dviratis, formai palaikyti....:) |
Citata:
|
Citata:
|
Super C126 atrodo:ploja::1: Vienas gražiausių modelių ir viena didžiausių man svajonių:seile2: Mane vieną kartą vežė su W126 500SEL (kuris vėliau iškeliavo į Rusiją), tai likau sužavėtas...važiuoja, tiksliau plaukia kaip debesėlis, traukia tolygiai ir maloniai ir visas auto malonus ir kame būti malonu:blush: Sugadino mane tas W126:xx: Respect už tokiomodelio išsaugojimą:ploja:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:17. |