![]() |
progresas nestovi vietoje ir negali važinėti su žiguliais, jei jau yra normalių auto.
|
Citata:
|
Bet juk uždariau ir išsiaiškinau kame kampas.
|
man taipogi neuzsidaro
perskaiciau čia ir palikau nesupratęs....Negi vokietys taip padarė kad po akumo išėmimo langai nebeveikia,keista man kažkaip čia skamba,bet gali buti visko.man taip pat visi 4 langai bludija,kazkaip kaip kad nebutu kontakto darosi,kita karta visai ne.Pats langų nedarinėju,kadangi mašinoje veikia kondicionierius,nerūkau tai ir nereikia ju darinėt.tech.apžiūra kada ejau meistras atidarė ir tik tada pastebejau tokį dalykėli,tai gal ištikro kam nors dar taip buvo,kas ką darėt ? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
gedimas ko gero surastas....
1 Attachment(s)
Ko gero radau gedima,išdilę kontaktai pačių knopkių kurias mes spaudžiame,geriausias variantas ieškotis nauju...:confused:
|
Kaip tai neveikia? Veikia. Tik kai spaudžiat mygtuką, tai jis dvi padėtis turi: pirma iki pirmos fiksacijos kelia ar leidžia langą kol laikai, o antra - iki galo nuspaustas, pilnai pakelia ar nuleidžia langą, tačiau antra pozicija veikia, tik kai langai yra adaptuoti, kitaip sakant - po akumo atjungimo, durų kompai (ir liukas jei toks yra) pamiršta langų apatinę ir viršutinę padėtį, todėl reikia kiekvieną pilnai atidaryti, tada palaikyti mygtuką nuspaudus pilnai ant atidarymo kelias sekundes, tada pilnai uždaryti ir vėl kelias sekundes palaikyti pilnai jį nuspaudus. Taip su kiekvienu langu, o su liuku - tai tiesiog pakelti jį į viršutinę poziciją ir palaikyti nuspaudus mygtuką joje...
Kol to nepadarysit, tol neveiks nei mygtukai antrose pozicijose ir galit net imti galvoti kas sugedo, nei langų/liuko uždarymas su raktu. |
Super
Justoshis buvo visu 100 procentu teisus,tai padariau veikia kaip nauji,ale primąsto vokiečiai :) Ačiū už patarimą :):aciu::aciu:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |