![]() |
:)
|
http://www.youtube.com/watch?v=aeiPLq_6-1U nu pvz cia akiniuotam tai labai graziai sviecia tie posukiai :D 2.40 sekunde
|
|
kaip tik i tema turiu klausyma :) man jis jau senai neduoda ramybes...gal kas zinote ir isivaizduojate kur Klaipedoje gauti lempue: posukio su dviem kontaktais geltonu stiklu. jei sakysite ,kad belekurioje autodaliu parduotuveje tai negeros jos ten...papasakosiu kodel...todel kad jos yra balto stiklo ten,tik nupustos geltonu laku ar kaip ten jis...ir jis ilgiau pakaitusios greitai nusilupa,ir nutrupa...jau atsibodo keisti lemputes ,nes jos po kurio laiko pasidaro baltos...
|
edgaras kazka atrodo buvo pribures ar bent bante, o yamato tai tikrai buvo pribures, patars kazka
|
Citata:
|
http://www.usblinker.de/
jungiasi i lempu laidus, labai lengvai pasijungia, kai gabaritai dega eina per varza tada dega silpniau, kai rodai posuki eina ne per varza ir tada mirgsi sviesiau. paprasta ir pigu ir greita :) nereikia jokiu perprogramavimu, tik netinka najiesniems modeliams nes meta klaidas :) |
Citata:
o pribūręs, tai kaip ir edgaras sakė - du pliusai, vienas nuo gabaritų, kitas kaip ir priklauso ir vienas minusas... tik to lizdo niekur neradau pirkt dviejų kontaktų lemputei, buvau pachimičinęs bsk, bet kai gavau amerikanskus, originaliai ėjo dviejų kontaktų lizdas, tai buvo daug paprasčiau :) o lemputės, tai nežinau ar būna nepurkštos, kaip kažkas sako, laku... pas mane patį po 2,5lt iš eolto oranžinės dviejų kontaktų :D jau daugiau nei metai laiko, nesilupa, viskas tvarkoj :) |
Taip jau pilnas miestas vazinejanciu su kitaiskais xenonais+priesrukinem kiaura para ijungtom. Dar mazai. Reik kad visos imamomos lempos sviestu ir kuo stipriau. Juk grazu.... kaledos kiaurus metus...
|
o lemputės, tai nežinau ar būna nepurkštos, kaip kažkas sako, laku... pas mane patį po 2,5lt iš eolto oranžinės dviejų kontaktų :D jau daugiau nei metai laiko, nesilupa, viskas tvarkoj :)[/QUOTE]
matai jei tik posukiam naudojamos tai taip,bet pas mane amerikietiskas variantas ir ta lempute sviecia pastoviai,tai tas lakas (ar kaip ten jis vadinasi),pradeda trupeti ir pradeda sviesti beveik baltai...yra variantas diodai....bet kaip nesinori modifikuoti 86m metu masinos...oi kaip nesinori :ne: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:46. |