![]() |
Citata:
|
As prie to pacio prie sec prisidedu, nes pas mane lbj daug problematisku vietu atsirado ant masinos ir siaip yra vietomis nudauzyta, todel buciau labai dekingas uz rimtu zmoniu kontaktus,kurie galetu apziureti ir patarti ka daryti(gal neuztenka poliravimo,o gal ir padazymo reikia, arba gal galima ir be to apseiti) bei KOKYBISKAI atlikti darbus Kaune:) prasau be jokiu pasiuymu paciam nusipoliruoti su skudureliu(problemos jau didesnes) :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Galetum ir visiem paskelbti, nes cia ne vienas yra susidomejes:)
|
Prikeliu temą, nes nusprendžiau įsigyti elektrinį poliruoklį (atkalbinėjimų kad "pats taip nepadarysi" nereikia - bandžiau ant bandomojo triušio, tai efektas pranoko lūkesčius) Kyla sekantys klausimai:
1. Jei ne kinpow iš senukų, tai kokį pirkt, gal kas iš praktikos galit patart? už makitą 1000lt daugoka (kalbu tik apie tuos su el. reguliavimu) 2. Gal kas esat išbandę ir lyginę, ar geriau pirkt atskirai pilstomą polirolį ir vašką iš auto-dažų parduotuvės (buvau Vilniuj Smolensko g. šalia dujų), ar pasirinkit kažką iš išreklamuotų Sonax produktų? |
Sveikas, jokiu Sonax, Wurth ir t.t., tai geri produktai, bet jie megejiski. Pirk tik "3M" is auto-dazu parduotuves, jei nori ilgiau neblunkancio ir kokybisko poliravimo. Del masinkos: jei is poliravimo nezadi gyventi, tai tikrai uzteks ir paprastos "noname" bulgarkes (ne kitaiska, bet koks einhel tarnaus tau tikrai ilgai), ziurek kad tik garantija butu ir viskas, beje kas beko turi buti su reustatu.
|
Jau matau, kas man masina ant vasaros sezono nupoliruos, ane Juozavai? :D
|
Gal ir aš matau, Apple, gal ir aš matau.. :beer:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:29. |