MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   CL Klasė (C126, C140, C215) (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=170)
-   -   W215 Moldingai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4187)

glutaminas 2011-06-24 09:42

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 98662)
Chebra, su kuo pritvirtinti moldingus? girdejau su stiklo klijais galima? kur ju gauti? :) Nes po kokiu 5 menesiu paiesku, nusipirkau SAVO moldingus ;DD nelabai turejau laiko ieskotis taip intensyviai ju. bet siom dienom buvau apsirges, tai kaip tik suradau savus :))) Niekam nelinkeciau to paties, jau maniau, kad pirksiu naujus uz 1400 :D

keista kad netinka nuo s klases moldingai, ar tikrai bandei pridet??
Beje, pas tave buvo su parktronikais, ar be? Nes negi tokios nedideles kainos vaiksto su parktronikais, tik po 500lt krastoj? Kaip dabar, neisplese tu parktroniku pakolkas?

Marozas 2011-07-06 17:28

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 154080)
keista kad netinka nuo s klases moldingai, ar tikrai bandei pridet??
Beje, pas tave buvo su parktronikais, ar be? Nes negi tokios nedideles kainos vaiksto su parktronikais, tik po 500lt krastoj? Kaip dabar, neisplese tu parktroniku pakolkas?

Ne krastoj, o silbery:) nebeplesia ir manau man nebeples, nes zinau, kas taip padare. Kaina tai 500 kazkur be nikelio juosteles. Zodziu 2 moldingai su dazymu apie 1500+ kainuoja.

dibonas 2011-12-21 08:52

Prikeliu sena tema,nes iskilo toks klausimas. Pas mane ant dureliu ir galinio sparno moldingo nera tos nikelio juosteles. Moldingai yra. Gal kas kokiu patarimu is kur man tas juosteles gauti,ar kreiptis i silberi,ar kazka pritaikyti galima?
Ir dar pas mane amerikietiskas variantas, priekiniam buferi moldinguose yra posukiukai. Tai taip pat vieno nera, neisivaizduoju is kur gaut.
Tokios dvi labai erzinancios smulkmenos :)

sioma 2011-12-21 11:42

Citata:

Pradžioje rašė dibonas (Post 182828)
Prikeliu sena tema,nes iskilo toks klausimas. Pas mane ant dureliu ir galinio sparno moldingo nera tos nikelio juosteles. Moldingai yra. Gal kas kokiu patarimu is kur man tas juosteles gauti,ar kreiptis i silberi,ar kazka pritaikyti galima?
Ir dar pas mane amerikietiskas variantas, priekiniam buferi moldinguose yra posukiukai. Tai taip pat vieno nera, neisivaizduoju is kur gaut.
Tokios dvi labai erzinancios smulkmenos :)

Teko pirkt Silberyje priekinio moldingo juostele tai kainavo 100 lt. Pabandyk Rimo servisa paskambint ten detales pardavineja bet manau moldingu ir panasiu dalyku kainos bus vienodos.

dibonas 2011-12-21 16:03

Siandien buvau autopaslaugoj, tai pasiule pirkti tik kartu su moldingais. Tai uz abu moldingus (duru ir sparno gale) apie 700lt..
Netureciau moldingu,tai pirkciau,o dabar kai tik blizguciu reikia tai sunkiai ranka kyla tiek moket :)

Marozas 2011-12-21 20:00

Nepirk. As uz 30 lt pirkau pora metru identiskos juostos. Tokio pat skersmens:) klijuojama, nesiskiria praktiskai

Finalfour 2011-12-21 20:22

Feibi, smalsu, o kaip tu suradai ir atgavai SAVO moldingus? Gal vertejo juos atsiimant veideli i asfalta nubrozdint ir nemokamai juos pasiimt is pacuku?

tankietis 2011-12-21 22:47

as tai trosus suvariau i tuos moldingus tai dabar nenurauna tik va tenka vis susikist atgal nes islupa bet negali paimt :d

dibonas 2011-12-21 23:37

feibi,gal galetum konkreciau? Reik ir man butinai tos juostos :)) kur pirkt,kaip vadinasi?

Marozas 2011-12-22 00:39

Suradau per kelis zmones. Sake kad jie randasi mautoras servise. Nuvaziavau ir buvo. Pasakiau, kad man nesvarbu ar ateity jie, ar ne jie tures, bet kalti bus jie. Imesiu ryt foto. Gal dar turiu tos juostos

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:39.