![]() |
Citata:
|
:zenklas: aprashymas:
1988m variklis 2.3-97kw nieko blatno,bet uztenka:) privalumai: kondishinas visi elektriniai langai shildomos sedynes odinis salonas automatas nezinau kaip paaishkint,na kai shviecia saule arba norit paziuret i veidrodeli i pagalba nusilenkia nuo lubu toks ...... tai va jis pas mane veidrodelis su shviesele:geda: |
Siaip nzn ar sveikinti tave ar nea. Nes jauciu gana nemazai litu sukisai o galo nesimato, juo labiau kai C124 gan gyvu ir sveiku ant musu svieto yra ir galima rasti zymiai pigiau, nei ji atkeldineti is numirusiu. p.s. Cia mano nuomone :) nes pats tvarkau c123 i kuri tikrai matau tiksla deti pinigus
|
Citata:
|
Nu aisku kiekvienas turi savo svajones ir tikslus :) nu linkiu tik kantrybes iki galo visus taskus sudeti :)
|
Citata:
|
nu kai galinio rezultato dar nesimato,tai sunku ir ka pasakyt :) bet siaip reiktu sau irdodynet,o ne draugam ;) atvirai gaila man ir tavo laiko,darbo ir pinigu sukistu i nieka ;) masina verta gaivint,kai kas nors is jos like gyva,ar salonas,rida,kebulas,bet kai ja visa reik gaivint,tai ji neverta to,vis del to tai ne antikvaras,bet iklimpai tai jau turek ;)
|
saunuolis :good:
|
Citata:
O siaip sveikintina. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |