MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Kuris W124 labiau vertas demesio? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4343)

Tomskis 2011-01-12 21:03

tep iseina kad anglas

Edgis 2011-01-12 21:04

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 122046)
tep iseina kad anglas

Velnias žino kaip čia yra:) Esu matęs kelis kartus tokią opcija, būna arba Vietnmas arba Airija, bet vairas teisingoj pusėj:confused:

makarasas 2011-01-12 21:35

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 122050)
Velnias žino kaip čia yra:) Esu matęs kelis kartus tokią opcija, būna arba Vietnmas arba Airija, bet vairas teisingoj pusėj:confused:

nu ka as zinau pagal popierius tai is vokieciu jis parvarytas ir tebuvo vokietijoj du savininkai..o kas idomiausia tai kad dr tie ratai ir like ant jo=)))
beja o ridos neina suzinot??nes idomiausiai tai rida man butu..

Edgis 2011-01-12 21:36

Citata:

Pradžioje rašė makarasas (Post 122078)
nu ka as zinau pagal popierius tai is vokieciu jis parvarytas ir tebuvo vokietijoj du savininkai..o kas idomiausia tai kad dr tie ratai ir like ant jo=)))

Ten mechaninis skaitliukas, kiek rodo, tiek yra. Arba jau antras ratas:xx:

Tomskis 2011-01-12 21:40

Citata:

Pradžioje rašė makarasas (Post 122078)

tu logiskai mastyk , kebulo numeris parodo masinos komplektacija, spalva, metus ir t.t. is kur gamybos metu iskaltas kebulo numeris gali zinoti kas ir kada ir kiek su ta masina vazineja ? :D
kitas dalykas tai koks skirtumas ta rida mersui, tegu ir antra rata jau sukasi, gal limona jis pravaziavo, kapeikos cia, ziurek stovi, pirk ir dziaukis

makarasas 2011-01-12 21:41

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 122080)
Ten mechaninis skaitliukas, kiek rodo, tiek yra. Arba jau antras ratas:xx:

nu sakykim kiek rodo tiek yra tada=))nes kad antra kart apsisukes nesinori tiket=))

makarasas 2011-01-12 21:43

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 122082)
tu logiskai mastyk , kebulo numeris parodo masinos komplektacija, spalva, metus ir t.t. is kur gamybos metu iskaltas kebulo numeris gali zinoti kas ir kada ir kiek su ta masina vazineja ? :D
kitas dalykas tai koks skirtumas ta rida mersui, tegu ir antra rata jau sukasi, gal limona jis pravaziavo, kapeikos cia, ziurek stovi, pirk ir dziaukis

jau nusipirkau as ji ana savaite pa kolkas be to kad virint dugna kazkiek teks ir kad liukas neveikia daugiau bedu dr neislinde..

Tomskis 2011-01-12 21:43

visko gali buti, ziurek ne i skaitliuka o i kebula, salona, pedalus, duru apsyfkiu porankius, vaira ir pan. pagal tai gali orientuotis, po limono jau mazdaug kiaura viskas turetu buti. o motoras laikys ir ne viena limona

makarasas 2011-01-12 21:47

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 122085)
visko gali buti, ziurek ne i skaitliuka o i kebula, salona, pedalus, duru apsyfkiu porankius, vaira ir pan. pagal tai gali orientuotis, po limono jau mazdaug kiaura viskas turetu buti. o motoras laikys ir ne viena limona

na ne tada lemono nebus tikrai nebent viskas jau keista buvo=))

Tomskis 2011-01-12 21:49

liukas tai liga, dugnas nuo senatves, susitvarkysi ir vazinesi, prisistatyk su foto ir aprasymu temoj musu mercedes benz :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:52.