MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Del E320 benzininio klausimeliai keli (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4372)

Mb 140 2010-04-23 08:31

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 78561)
Tai man grieztai reikia deti tada 245/40R18 priekyje, o gale 265/35R18? Kitu variantu nera? Aisku jei kalba apie r18.

tau reik ziuret kas ant ratlankiu parasyta ;) koks plotis,po to jau derini padangas pagal viska ;) parasysi ratu duomenis pasakysim kokias det ;)

mantaasss 2010-04-23 08:37

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 78561)
Tai man grieztai reikia deti tada 245/40R18 priekyje, o gale 265/35R18? Kitu variantu nera? Aisku jei kalba apie r18.

Dek visas keturias 245/40R18 arba prieki gali det 245/40R18, o gale 265/35R18 ir nesuk galvos :) Tokias padangas gamintojas rekomednuoja ir as jau pats trys metai taip vaziuoju ir jokiu problemu :))

Mb 140 2010-04-23 08:39

Citata:

Pradžioje rašė mantaasss (Post 78564)
Dek visas keturias 245/40R18 arba prieki gali det 245/40R18, o gale 265/35R18 ir nesuk galvos :) Tokias padangas gamintojas rekomednuoja ir as jau pats trys metai taip vaziuoju ir jokiu problemu :))

na jie ratai 8.5J tai neuzdesi 265 gale,tada ideliauiausia 245 ir prieki ir gale ;)

mantaasss 2010-04-23 08:46

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 78565)
na jie ratai 8.5J tai neuzdesi 265 gale,tada ideliauiausia 245 ir prieki ir gale ;)

Ai, jo pas mane dabar turbut gale ratlankiai 9J, todel ir padanga 265 :))

Finalfour 2010-04-23 21:23

Zodziu, kaip supratau, pasirinkimas neblogas, sis variantas vertas savo kainos, ar ne? Pirmadieni bandysiu ji pirkt. Tada ziuresiu ratu... gaila kad negalesiu uzsideti savo turimu 225/40, teks parduoti ir ieskotis ne tik ratlankiu r18, bet ir padangu... pinigine nesidziaugs, bet ka darysi....
Tiesa, labai smarkiai nesupykdysiu jumi, jei pasiteirausiu, kaip sie mersu varikliai su dujomis draugauja? ;)

mantaasss 2010-04-24 11:22

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 78678)
Zodziu, kaip supratau, pasirinkimas neblogas, sis variantas vertas savo kainos, ar ne? Pirmadieni bandysiu ji pirkt. Tada ziuresiu ratu... gaila kad negalesiu uzsideti savo turimu 225/40, teks parduoti ir ieskotis ne tik ratlankiu r18, bet ir padangu... pinigine nesidziaugs, bet ka darysi....
Tiesa, labai smarkiai nesupykdysiu jumi, jei pasiteirausiu, kaip sie mersu varikliai su dujomis draugauja? ;)

Nu mano manymut, tai vertas :)) geriau sumoket normalia kaina ir nupirkt tvarkinga, priziureta, negu pigiai ir po to i ji pinigus kist :)) Nu as asmeniskai patenkintas sita masina, aisku teko ir pinigu investuot i tvarkyma, bet visos masinos genda :) o apie dujas, tai negaliu nieko pasakyt....

Finalfour 2010-04-26 18:36

Kad nekurti naujos temos - tame merse kuri pirksiu, yra paprasta stockine originali merso radija. Masciau nusipirkti didziaja navi, bet autopliuse atsidares skyreli multimedia pamaciau kiek daug yra ivairiausiu pasiulymu - multimedijos su dvd, tv tiuneriais ir t.t. kurios atrodo daug geriau nei originali navi, ir turi begale funkciju. Klausimas velgi - jei ten viskas taip puiku, kodel zmones vis tik geriau dedasi originalia navi, su skurdziais zemelapiais ir pan, nei naujasuios technologijos produktus? Kaina netgi panasi gaunasi. Beja, isidejus tokia JVC ar kenwood multimedia, imanoma padaryti kad valdymas nuo airo isliktu kaip su originalu? Kokios problemos gali kilti? Zodziu, jusu nuomone apie tokius dalykus. Dekui.
P.S. beja, autopliuse radau originalia multimedijai siam mersui - tik 350 lt., o ne 800 kaip kazkas minejote. Kainos krenta, krize ;) Bet vis tik gal geriau nepagaileti pusantro tukstancio ir isitatyti treciu saliu naujausiu technologiju multimedija?

Mb 140 2010-04-26 18:45

gal tu ta mersa pirma nusipirk,nes keistai atrodo,kai masinos nera,ratus keitalioji,magus irgi :)

Finalfour 2010-04-26 18:51

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 79209)
gal tu ta mersa pirma nusipirk,nes keistai atrodo,kai masinos nera,ratus keitalioji,magus irgi :)

Mersas bus nupirktas treciadieni, viskas jau suderinta su silberiu :) O as is anksto viskuo domiuosi, smalsu man juk :) Del to ir klausineju jusu, jau patyrusiu vilku nuomones :)

arbuzas 2010-04-26 19:06

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 79211)
Mersas bus nupirktas treciadieni, viskas jau suderinta su silberiu :) O as is anksto viskuo domiuosi, smalsu man juk :) Del to ir klausineju jusu, jau patyrusiu vilku nuomones :)

Is tikro nepabandes - nesuprasi. Esu bandes isimontuoti toki "EONON" super puper kinieciu technologini stebukla. Intergruotas Tv, visos Europos navi, bluetooh telefonas, dvd, usb, iPod jungtys ir t.t. Atrode nu negali but nieko geriau, kol as jo neijungiau. Kai uzbaube per koloneles tas Mos Fet 4x60 :D lupau as ji lauk ir pardavejui pasakiau, kad pagalvosiu... Jeigu detis aftermarket dvd tai rimtos firmos, bet jie nesivaldys nuo vairo. As tavo vietoj galvociau kaip upgrade'int originalia multimedia: isideciau TV imtuva, atsinaujinciau navi informacija ir t.t. Ir butu super. Sekmes naujo merso pirkime!

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:52.