MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 galas siubuoja (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4465)

samagonas 2011-04-05 21:57

Citata:

Pradžioje rašė midsomeris (Post 140874)
kuri is ju isvirtima ratu reguliuoja? dekuj uz patarimus :)

o kodel tu nori reguliuoti? gal pas tave uzhteks tik traukes, arba traukiu gumas pasikeisti ?

midsomeris 2011-04-05 21:58

1 Attachment(s)
tuoj imesiu ft pamatysi kaip atrodo ratai pas mane :D per daug nuleidau gala truputi. nu va prasau :)

mikis 2011-04-05 22:17

su tuo paciu varztus galim pareguliuoti, aisku nebus idealiai, bet daug padariau, taip nespesi padangu keisti ir nebetas konfortas jau vaziuoti :/

Citata:

Pradžioje rašė midsomeris (Post 140886)
tuoj imesiu ft pamatysi kaip atrodo ratai pas mane :D per daug nuleidau gala truputi. nu va prasau :)

Tomskis 2011-04-05 22:21

paaiskinkit man zioplam, kam tuos valst.nr slept? EUB362

samagonas 2011-04-05 22:32

Citata:

Pradžioje rašė midsomeris (Post 140886)

bishki zhiauriai,-pazhiurek trauke berods kur Nr.3 pazhymeta (virshutine), ar ji originali ir aplamai,kokiam stovi. Gal kas istate kitos firmos ? Kuriozas tame,kad pas kitu gamintoju,tos traukes buna trumpesnes, ant kazhkiek tai mm. , na ant tiek ,kad kartu sudejus net vizualiai matosi.
P.S Nedaskaichiaua,kad nuleidai labai, reishkia seniau gerai buvo ?Tada kitas reikalas,-ieshkok reguliuojamu traukiu, arba ta stebuklinga varzhta gamink :)

midsomeris 2011-04-05 22:34

nuo taves tai nieko nepaslepsi :D ne siap labai pavarge tie numeriai- vaizda gadina- todel uzpuciau :)

mikis 2011-04-05 22:37

jeigu nori, galiu i pm imesti varzta, su info nuvaziuosi pas tekintoja prasuks is normalaus metalo du varztus ir turesi normalu gala

midsomeris 2011-04-05 22:40

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 140914)
bishki zhiauriai,-pazhiurek trauke berods kur Nr.3 pazhymeta (virshutine), ar ji originali ir aplamai,kokiam stovi. Gal kas istate kitos firmos ? Kuriozas tame,kad pas kitu gamintoju,tos traukes buna trumpesnes, ant kazhkiek tai mm. , na ant tiek ,kad kartu sudejus net vizualiai matosi.
P.S Nedaskaichiaua,kad nuleidai labai, reishkia seniau gerai buvo ?Tada kitas reikalas,-ieshkok reguliuojamu traukiu, arba ta stebuklinga varzhta gamink :)

seniau gerai buvo. neturiu tiek Lt siuo metu ant reguliuojamu traukiu, pigiau varzta nusitekint bus. Ziuresiu kas gausis :)
Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 140919)
jeigu nori, galiu i pm imesti varzta, su info nuvaziuosi pas tekintoja prasuks is normalaus metalo du varztus ir turesi normalu gala

mesk:aciu:

ldalius 2011-04-06 20:27

padaryt išvirtimą reguliuojamą galima ir tuo varžtu, bet tada reikės viršutinių traukių sailenblokus pragrežt didesnę skylę, nes priešingu atveju iš to varžto bus naudos visiškas 0.

Originaliai 124 galinė pakaba reguliuojasi tik suvedimas, o ne išvirtimas ir galit man sakyt ką tik norit, bet taip yra, o kad kažkas kažką pasidarė, tai čia jau kitas dalykas, bet ne gamyklinis variantas. Asmeniškai aš esu ne vieną mersą perdirbęs išvirtimo reguliavimui iš apatinių šakių

midsomeris 2011-04-10 22:03

Šiandien gavau varžtus išvitimui reguliuoti. 30 LT sumokėjau.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48.